Scandal în fotbal: Un jucător de la Manchester United şi-a înşelat soţia cu o VEDETĂ PLAYBOY

O vedetă Playboy, în vârstă de 22 de ani, zguduie lumea fotbalului britanic, după ce a recunoscut că a făcut sex cu un fotbalist al clubului Manchester United. Ea povesteşte că Patrice Evra, un fotbalist însurat, a curtat-o mai multe luni înainte să o invite în camera lui de hotel, în timp ce era la Paris, în cursul zilei de miercuri. Jucătorul fusese convocat de echipa naţională a Franţei pentru a disputa un meci amical împotriva Germaniei.

10 feb. 2013, 15:49

M-a apucat de fund şi ne-am sărutat pasional în lift, înainte să ajungem la etajul patru. De abia aştepta să mă ducă în cameră”, a povestit Carla Howe.

Odată ajunşi în cameră, fotbalistul s-a dezbrăcat în timp ce modelul era în baie. Ea a adăugat că au făcut sex timp de o oră, înainte să adoarmă. Evra a învitat-o pe Carla la Paris, pentru „o noapte în oraş”, în cursul săptămânii trecute, după ce i-a trimis timp de trei luni mesaje şi telefoane romantice.

Cu toate că se aştepta la o relaţie serioasă, dat fiind faptul că nu ştia că fotbalistul este căsătorit, tânăra a fost uimită când Evra i-a lăsat 200 de euro pentru taxi şi micul-dejun, înainte să plece la antrenament.

Potrivit The Sun, Patrice Evra a fost fotografiat în timp ce petrecea împreună cu Carla şi sora ei geamănă Melissa, în cursul zilei de miercuri. La doar câteva ore după ce a apărut fotografia, Evra a sunat-o pe Carla, spunându-i ca „este în pericol”.

Modelul Playboy a fost surpins să afle că fotbalistul era căsătorit cu o femeie de 30 de ani şi că are un fiu în vârstă de şase ani. Ea a povestit cum jucütorul francez a închiriat o cameră de hotel pentru cele două tinere de 22 de ani. Chiar mai mult, el le-a plătit drumul până în Franţa.

Mă suna şi îmi trimetea mesaje în fiecare zi. S-a purtat ca un adevărat iubit şi nu mi-a zis că era căsătorit sau că avea un copil. Mereu îmi spunea că sunt frumoasă şi că trebuie să mă vadă. Îl iubesc şi am crezut că avem ceva special împreună. Acum am realizat că voia doar să se culce cu mine”, a adăugat Carla.

Fotbalistul va avea probleme şi la clubul de fotbal Manchester United, după ce conducerea a declarat că se aşteaptă de la jucători să fie modele de urmat.