Scandal în instanţă după moartea lui Gyuri Pascu. Ce se întâmplă cu medicul care l-a consultat primul pe artist

Scandal în instanţă după moartea lui Gyuri Pascu. Serviciul de Ambulanţă contestă decizia instanţei şi susţine că medicul care a răspuns apelului trebuie sancţionat. 

08 apr. 2017, 15:17
Scandal în instanţă după moartea lui Gyuri Pascu. Ce se întâmplă cu medicul care l-a consultat primul pe artist

Cei din conducerea ambulaţei Bucureşti-Ilfov nu sunt de acord cu decizia pe care a dat-o instanţa, Tribunalului Bucureşti, în procesul care s-a deschis după moartea artistului Ioan Ghiuy Pascu, asta pentru că, spun ei, tribunalul a decis că doctorul care a ajuns primul la intervenţie nu este vinovat, dar cei de la ambulanţă spun că decizia a fost dată în baza unui viciu de procedură şi că nu s-a discutat pe fond, informează România TV.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul lui Ioan Gyuri Pascu. Sancţiunea dată medicului de pe ambulanţă, anulată

Concret, Tribunalul Bucureşti a decis că nu este vinovat medicul care a ajuns primul la această intervenţie pentru că nu i s-ar fi comunicat decizia de sancţionare de către cei de la ambulanţă la adresa corectă.

Ambulanţa susţine că i-a comunicat medicului decizia de sancţionare la adresa pe care o aveau în baza de personal, însă între timp adresa nu a mai fost valabilă. 

Citeşte şi S-a aflat CAUZA MORŢII lui Ioan Gyuri Pascu. Ce scrie în raportul medico-legal

Prin urmare, fapta medicului rămâne în continuare, pentru că cei de la ambulanţă consideră că s-au încălcat procedurile, medicul neavând la el decât una din cele trei truse care sunt prevăzute de proceduri. În plus, medicul nu a obţinut în scris acordul lui Ioan Ghiury Pascu cum că nu doreşte să meargă la spital.

În acest context, cei de la ambulanţă nu sunt de acord cu decizia tribunalului şi au făcut recurs.