Scandal în Liga Campionilor. Turcii acuză UEFA că a TRUCAT tragerea la sorţi a sferturilor VIDEO

Galatasaray Istanbul va juca împotriva lui Real Madrid în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar turcii susţin că UEFA a folosit bile vibrante la tragerea la sorţi, astfel încât formaţiile de renume din fotbalul mondial, precum madrilenii, să aibă un traseu facil către semifinale.

21 mart. 2013, 11:30
Scandal în Liga Campionilor. Turcii acuză UEFA că a TRUCAT tragerea la sorţi a sferturilor VIDEO

Liga Campionilor este o afacere de sute de milioane de euro, iar şefii de la UEFA ar face orice să întreţină spectacolul şi să ţină în funcţiune maşina de bani. Turcii de la Galatasaray îi acuză chiar de manevre murdare, în urma tragerii la sorţi a meciurilor din sferturile de finală, care a avut loc vinerea trecută, la Nyon.

Astfel, fostul arbitru internaţional Ahmet Cakar susţine că pentru a facilita accesul lui Real Madrid către semifinale şefii de la UEFA au trucat tragerea, folosind bile vibrante, astfel încât trupei lui Jose Mourinho să i se opună cel mai slab adversar dintre cele opt aflate în competiţie.

În sprijinul acestei afirmaţii turcii aduc o aşa-zisă probă video, în care secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, mişcă într-un mod suspect bolul cu bilele în care se aflau numele echipelor.

Scandalul face deja mare vâlvă în presa din Turcia. Iată două clipuri care surprind gestul bizar al secretarului UEFA: