Scandal în Parlament: Liviu Pleşoianu şi Ionuţ Moşteanu, aproape de bătaie, au fost despărţiţi cu greu de colegi VIDEO

Atmosferă foarte tensionată, miercuri, în Parlament, unde doi deputați - unul de la PSD și celălalt de la USR - au fost gata să se bată.

20 feb. 2019, 10:57
Scandal în Parlament: Liviu Pleşoianu şi Ionuţ Moşteanu, aproape de bătaie, au fost despărţiţi cu greu de colegi VIDEO

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu și deputatul USR Ionuț Moșteanu s-au certat din cauza activității CNA, instituție care a fost acuzată că nu acționează corespunzător pentru sancționarea derapajelor televiziunilor.

Ironic, Pleșoianu a spus de la microfonul Camerei Deputaților că așa zisa presă independentă – care atacă PSD-ul – este supusă unui atac, deoarece au fost micșorate bugetele serviciilor secrete.

„Vedeți, oricum s-a votat bugetul și presa independentă este supusă unui atac, deoarece de la Serviciu Român de Informații și de la alte servicii au fost reduse bugetele. Este un atac împotriva presei independente, și atunci să mai vii și cu amenzi din partea CNA deja e prea mult!” – a spus deputatul PSD, după care s-a îndreptat spre banca sa.

Însă, pe drum, Liviu Pleșoianu s-a răzgândit, după ce deputatul USR Ionuț Moșteanu i-a spus ceva, care nu s-a auzit la microfon. Vizibil nervos, Pleșoianu s-a îndreptat către colegul din opoziție, care s-a ridicat în picioare, pregătit să-l întâmpine cum se cuvine

Cei doi bărbați au stat față în față la mică distanță aproape o jumătate de minut și și-au spus câteva vorbe auzite doar de ei – timp în care lângă ei au apărut alți 3 parlamentari social-democrați, din tabăra lui Pleșoianu.

Chiar când conflictul părea că se încheie, iar Pleșoianu se pregătea să se întoarcă în bancă, acesta se răzgândește din nou și pleacă încă o dată spre tabăra deputaților USR, unde, de această dată, stă la discuții aprinse cu mai mulți parlamentari din opoziție.

În acest grup a intervenit și deputata USR Cosette Chichirău, care a încercat să-l calmeze pe Pleșoianu.