Scandal în pauza de publicitate, după ce Leo de la Strehaia a încercat să o sărute cu forţa pe Loredana Chivu

Leo de la Strehaia pare ca nu mai are liniste de cand familia lui s-a mutat la Bucuresti si incearca sa il aduca acasa. Nu era de ajuns ca si-a pus familia in cap ca a venit momentul ca si Loredana Chivu, cea pe care el se chinuie sa o agate, sa ii reproseze diferite lucruri.

02 iul. 2015, 10:15
Scandal în pauza de publicitate, după ce Leo de la Strehaia a încercat să o sărute cu forţa pe Loredana Chivu

Aseara, in pauza de publicitate, cand cei doi credeau ca nimeni nu ii filmeaza, au avut un schimb dur de replici. Loredana era furioasa pe Leo pentru ca a tarat-o intr-un scandal monstru si ca niciodata nu ii ia apararea, scrie wowbiz.ro.

Loredana si-a dat drumul la gura si a facut-o praf pe mama Renatei. „Ea e obisnuita de la tiristi. De aia face program. Are 180 de ani fara o luna. Nu inteleg de ce nu stai cu ea daca iti place asa mult. Lasa-ma cu batrana aia. Mergi acasa la Anca si la copiii tai. Toata lumea iti spune asta si tu nu asculti deloc”, i-a transmis Loredana.

Citeşte şi Loredana Chivu, bătută şi drogată. Mesaj disperat pe Facebook

Replica de la Dana Criminala nu s-a lasat asteptata. „Este evident ca e foarte frustrata si ma ataca de cate ori are ocazia. Daca ea e frumusetea intruchipata si se simte perfect, nu inteleg de ce se agita de fiecare data? Se simte complexata? Daca stie ca Leo o sa ramana cu ea, de ce ma ataca mereu? Inseamna ca ii e frica, nu? Se agita, imi gaseste atatea defecte, fara scop. Eu nu o analizez pe Loredana si nu inteleg de ce ea ma analizeaza pe mine. Nu inteleg de ce isi da ea cu parerea? Vede ca e locul 3 din coada sau cum?”, a raspuns Dana Criminala acuzelor aduse de Loredana.

Citeşte şi Renata Gheorghe, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, a fost la un pas să ARDĂ de VIE

Nici Leo nu s-a lasat mai prejos si a inceput si el sa o critice pe Loredana. „Acum, daca ea se da tare asa, vreau sa o vad daca poate sa ma cucereasca. Eu imi dau seama ca Loredana e geloasa. Eu cred ca are foarte multe sentimente pentru mine.”, a spus Leo.