SCANDAL în Piaţa Centrală din Bacău. Poliţiştii, ameninţaţi cu un cuţit de un bărbat

Agentii locali care se aflau in cadrul serviciului de patrulare in Piata Centrala a municipiului Bacau l-au observat in zona sectorului citrice pe H. Gabriel, de 33 ani, din Bacau, cunoscut cu antecedente in tulburarea ordinii si linistii publice. In momentul in care, agentii si-au declinat calitatea si i-au cerut sa se legitimeze, acesta a scos un cutit din geaca, cu care a inceput sa loveasca in mod repetat in directia acestora, proferand injurii si amenintari cu moartea.

08 dec. 2016, 07:37
SCANDAL în Piaţa Centrală din Bacău. Poliţiştii, ameninţaţi cu un cuţit de un bărbat

Miercuri dimineata, in momentul in care agentii au facut uz de spray-ul lacrimogen din dotare, acesta s-a refugiat intr-un imobil din vecinatatea pietei de unde a revenit cu un alt cutit cu lama de aproximativ 13 cm, cu care a inceput sa loveasca inspre politisti. La solicitarea acestora, la fata locului a ajuns grupa de interventie din cadrul Politiei Locale, la vederea careia, individul a incercat sa fuga in directia Colegiului Ioan Ghica, cu ambele cutite in maini, printre cetateni, zdbc.ro.

Ajuns imediat de politistii din cadrul Compartimentului Interventie, acesta a ripostat cu lovituri de cutit in directia acestora, fiind imediat imobilizat, incatusat si condus la sectia de politie.

Cazul a fost deferit Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau, pentru luarea masurilor ce se impun sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj.

Citeşte şi Scandal de amploare la Spitalul Judeţean Suceava. Mascaţii au intervenit de urgenţă