Scandal în plină stradă, după ce o tânără a fost lovită pe zebră, în Constanţa VIDEO

Mai multe persoane au fost duse la audieri în urma unui scandal izbucnit pe stradă, în Constanţa, după ce o adolescentă a fost acroşată pe trecerea de pietoni din oraş, iar rudele celor implicaţi s-au agresat reciproc, potrivit reprezentanţilor Poliţiei din oraş.

17 sept. 2017, 07:40
Scandal în plină stradă, după ce o tânără a fost lovită pe zebră, în Constanţa VIDEO

Conflictul a izbucnit spontan, sâmbătă noaptea, pe strada Soveja din Constanţa, între mai multe persoane, fiind necesară intervenţia mai multor echipaje de poliţie pentru aplanarea scandalului, potrivit poliţiştilor constănţeni.

În urma cercetărilor au fost identificaţi şapte bărbaţi din municipiul Constanţa, cu vârste între 17 şi 49 de ani, care au fost conduşi la sediul Secţiei 2 pentru audieri„, au precizat reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Potrivit acestora, incidentul a s-a produs după un accident rutier, produs în zonă, o femeie fiind acroşată de un autoturism în timp ce se afla pe o trecere pentru pietoni.

Rude ale persoanelor implicate în evenimentul rutier s-au deplasat în zonă şi s-au agresat reciproc„, mai spun poliţiştii.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Tânăra accidentată are 16 ani şi a suferit o traumă uşoară, fiind transportată la spital pentru investigaţii de specialitate, fără să fie necesară internarea.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV în Sibiu. Doi morţi şi doi răniţi, după ce o maşină condusă de un tânăr fără permis s-a răsturnat