Scandal în PNL. Adrian Moraru: „Ludovic Orban a fost îmbrâncit de gorile cu ceafa lată la alegerile de la Sectorul 4”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost îmbrâncit pe scenă de bodyguarzii angajaţi de şeful filialei Sector 4 din Bucureşti, în timpul alegerilor interne, anunţă Adrian Moraru pe Facebook.

07 iul. 2021, 11:41
Scandal în PNL. Adrian Moraru: „Ludovic Orban a fost îmbrâncit de gorile cu ceafa lată la alegerile de la Sectorul 4”

Scandal în PNL. Adrian Moraru, consilier general şi fost candidat la Primăria Sectorului 3, a criticat modul cum au fost organizate alegerile de la Sectorul 4 şi faptul că organizatorii au apelat la agenţi de pază ai unei firme private, agenţi care l-ar fi îmbrâncit inclusiv pe şeful PNL, Ludovic Orban, pentru a-l scoate de pe scenă.

Mi-am propus să nu comentez alegerile interne. Dar aseară a fost o premieră. Preşedintele naţional al partidului este îmbrâncit de pe scena amplasată în curtea sediului central de nişte gorile cu ceafa lată plătite să “facă ordine” şi care i-au zis să facă paşi”, a scris pe pagina sa de Facebook Adrian Moraru, consilier general al PNL.

Fostul candidat la Primăria Sectorului 3 a reamintit şi modul cum a fost tratat Theodor Stolojan. „Putem să adăugăm şi scena epocală, tot cu gorile, când fostului preşedinte/premier/europarlamentar Stolojan, şeful “BEC-ului” acestor alegeri interne, venit să îşi plătească cotizaţia i  s-a spus pe acelaşi ton că nu ştiu cine e el şi că să se care dracu de acolo că nu e în evidenţele filialei”, a completat Moraru.

Se aleg taberele în PNL. Lider liberal către premierul Cîţu: Aveţi perfectă dreptate. Cum să-ţi fie teamă să ai opţiune în PNL? M-aţi executat pentru că opţiunea mea era Orban

Alegerile PNL de la Sectorul 4 au avut parte de un fapt inedit. Organizatorii au folosit o firmă de pază pentru a menţine liniştea şi controlul membrilor, însă agenţii acesteia s-au contrat atât cu jurnaliştii, cât şi cu o parte a echipei Orban, inclusiv liderul PNL fiind îndepărtat mai mult cu forţa de pe scena din curtea sediului central al partidului.

Scandal în PNL

Alegeri cu scandal în PNL. Candidatul susţinut de Florin Cîţu a câştigat alegerile pentru preşedinţia PNL Sector 4. Cîţu: Felicitări, Pavel! Împreună suntem echipa câştigătoare

Candidatul susţinut de Florin Cîţu, Pavel Popescu, a câştigat alegerile pentru preşedinţia PNL Sector 4. Pavel Popescu a câştigat, marţi seară, alegerile interne din cadrul filialei Sector 4 a PNL, după ce a obţinut 395 de voturi.

Mihai Belu a fost votat de 201 dintre delegaţii prezenţi la Conferinţă. Pavel Popescu a fost susţinut de către premierul Florin Cîţu, care i-a transmis felicitări.  ”Felicitări, Pavel! Împreună suntem echipa câştigătoare”, a scris Cîţu pe Facebook, la finalul alegerilor.

Florin Cîţu şi-a exprimat susţinerea pentru Pavel Popescu în discursul din cadrul Conferinţei de alegeri.Cîţu a afirmat că-l susţine pe Popescu, care a avut curajul să-l susţină la rândul său.

”PNL nu este o dictatură şi vă rog pe cei care sunteţi sunaţi şi ameninţaţi să ieşiţi public şi să spuneţi acest lucru”, a declarat premierul.

Ludovic Orban, reacţie furibundă după ce Florin Cîţu a acuzat că în PNL e dictatură. „Am fost sac de box pentru mulţi dintre colegii mei”

Scandal în PNL şi la Timişoara. Tabăra Nica a angajat bodyguarzi și a decis să anuleze alegerile

A fost scandal uriaș în weekend la Timișoara. În cursă au intrat Cosmin Tabără, viceprimar al Timișoarei, susținut de președintele Alin Nica, pe filiera Florin Cîțu, și Raul Ambruș, susținut de alți liberali din partid, pe filiera Ludovic Orban. După ce tabăra Ambruș a anunțat că adversarii refuză să lase membri vechi să voteze, aceștia au intrat cu forța în sală. Prevăzând scandalul, tabăra Nica a angajat bodyguarzi și a decis să anuleze alegerile, care însă au avut loc cu binecuvântarea lui Ludovic Orban.

Scandalul însă nu s-a încheiat acolo. După ce Raul Ambruș a fost ales președinte, susținătorii acestuia au fost amenințați cu excluderea. Biroul Permanent Judeţean al PNL Timiş a stabilit miercuri seara că legalitatea sau ilegalitatea alegerilor de la PNL Timișoara va fi tranșată de la București. Liberalii au ales un nou birou municipal, și au decis să organizeze o nouă rundă de alegeri pentru președinția PNL Timișoara.