Scandal în PNL. Florin Roman: La braţ cu Simion şi gealatii lui, Ludovic Orban!

Ludovic Orban anunţă că nu l-a delegat pe Florin Roman să conducă şedinţa comună a Camerelor la citirea moţiuni de cenzură. Deputatul PNL îl face mincinos şi ameninţă cu prezentarea stenogramelor.

10 sept. 2021, 20:25
Scandal în PNL. Florin Roman: La braţ cu Simion şi gealatii lui, Ludovic Orban!

Scandal în PNL. Florin Roman îl atacă dur pe Ludovic Orban după scandalul din Parlament. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, susţine că a afirmat, în şedinţa Birourilor Permanente Reunite, că Anca Dragu va fi cea care va conduce şedinţa de plen a Parlamentului. „Recunosc că nu am comunicat direct cu domnul vicepreşedinte Roman când i-am delegat competenţele de preşedinte al Camerei, dar domnul Roman, ca vicepreşedinte, a fost la şedinţă”, explică Orban.

„În general nu îmi plac astfel de situaţii, eu sunt un om civilizat, un om care respectă legile, un om care respectă toate prevederile constituţionale, legale, regulamentare sau încearcă să le respecte şi căruia nu îi plac, practic, scene care să nu aibă legătură cu buna cuviinţă şi cu regulile pe care trebui să le respectăm cu toţii”, a afirmat Ludovic Orban, răspunzând unei întrebări.

Ludovic Orban: „Vi se pare că Guvernul ăsta chiar a funcţionat, aşa, la parametri? Scădem în sondaje, lumea îşi pierde încrederea”
Scandal în PNL. De asemenea, întrebat cine ar fi trebuit să conducă acea şedinţă, preşedintele Camerei Deputaţilor a afirmat că încă de la şedinţa Birourilor Permanente Reunite, la care a fost prezent şi Florin Roman, el a spus că preşedintele Senatului va conduce şedinţa de plen. „Şedinţa de Birouri permanente reunite a fost condusă de Anca Dragu şi eu chiar am spus în timpul şedinţei că ea va conduce şi plenul. Recunosc că nu am comunicat direct cu vicepreşedintele Roman când i-am delegat competenţele de preşedinte”.

Florin Cîțu cere amendarea parlamentarilor AUR. Premierul a făcut apel la membrii USR PLUS să se dezică de liderii partidului după scenele cu Florin Roman
Scandal în PNL Florin Roman: La braţ cu Simion și gealatii lui, Ludovic Orban!

Roman l-a acuzat dur pe Orban şi a comparat situaţia din parlament cu Mineriada a cărei victimă a fost regretaul Ion Raţiu. „Asteptam ca Ludovic Orban, președintele Camerei Deputatilor, sa se delimiteze de actele de huliganism din parlament, comise de coaliția toxica USR – AUR! E și tăcerea o complicitate la alianța domnului Orban cu extremiștii.
Emil Boc spunea bine ca Ludovic Orban lucrează împotriva guvernului liberal. Acum e clar ca dl Orban acționează și împotriva noastră in parlament, cel puțin împotriva celor pe care nu-l susțin!
La brat cu Simion și gealatii lui, Ludovic Orban!
* am solicitat Stenograma sedintei, scrisă și audio, de BPR pentru a demonstra ca dl Orban minte in privința deciziei de conducere a plenului reunit!

https://www.facebook.com/florin.roman.14/posts/4311417225613237