Scandal în PNL! Subprefectul liberal fotografiat în pat de amanta pe care a ”împins-o” în patru funcții publice în ultimii trei ani

Apar detalii incendiare despre un posibil amantlâc la Prefectura Iași, implicat fiind chiar subprefectul PNL. Presa locală dezvăluia, în luna iulie 2023, că o tânără pe nume Mara Gheran a avut patru posturi la stat în ultimii trei ani: la Prefectură, la Apavital, la Primăria Podu Iloaiei și la Primăria Iași.

25 oct. 2023, 13:09
Scandal în PNL! Subprefectul liberal fotografiat în pat de amanta pe care a ”împins-o” în patru funcții publice în ultimii trei ani

Subprefectul  de Iaşi a călcat pe bec! În luna iulie 2023, Mara Gheran s-a angajat, surprinzător, la Primăria Iași după ce, în anteriorii ani, ocupase alte patru posturi la stat: șef cabinet parlamentar, consilier la Instituția Prefectului, referent la ApaVital, inspector la Primăria Podu Iloaiei. Acum, presa locală prezintă probe privind relația dintre Mara Gheran și Marian Grigoraș, fost prefect, actual subprefect din partea PNL.

Fotografiile și discuțiile pe chat sunt din luna august a acestui an, conform Reporter de Iași.

Din informațiile prezentate de publicația ieșeană, Mara Gheran obișnuia să facă instantanee, cu telefonul, în momentele de intimitate.

Voluntar sau involuntar, unele au fost distribuite mai multor persoane. Pe lângă fotografii, sunt și capturi de ecran cu discuții dintre Marian Grigoraș și Mara Gheran. Alături de invitațiile la cafea, la duș sau planuri pentru petrecerea zilelor împreună sunt și chestiuni legate de serviciu.

Citește și: Marcel Ciolacu: „Primăriile să lase un pic cheltuielile care se făceau de obicei, pixuri, agende, clopoței, cred ca nu e un capăt de țară”

Cei doi apar în fotografie întinși în pat, relaxați, iar tânăra face un selfie.

În 2017, Marian Grigoraș era dat în vileag că își angajase soția la ANAF tot prin transfer. În 2021, Gheran a fost angajată consilier la Prefectură, în timpul în care prefect era Marian Grigoraș.

Reporter de Iași scrie că a sunat-o pe Mara Gheran și că, inițial, nu a răspuns. A revenit ea ulterior, dar când a aflat că a fost căutată de un ziarist, a închis imediat.

Subprefectul Marian Grigoraș nu a răspuns nici la telefon, nici la mesaje. Sursa care a furnizat imaginile nu a putut preciza de când durează relația celor doi.

Traseul Marei Gheran, amanta subprefectului PNL

– 2020: șef cabinet parlamentar la senatorul Doru Pănescu (PSD), recomandată fiind de Marius Ostaficiuc, actual deputat PSD
– 2021: consilier la Prefectura condusă de prefectul Marian Grigoraș (PNL)
– 2022: referent ApaVital, tot filieră PNL
– 2023: inspector Primăria Podu Iloaiei, primar PNL
– 2023: consilier asistent Primăria Iași, primar PNL

Câteva fragmente din dialogurile de pe WhatsApp:

Marian Grigoraș: Pifoi. Mai poți da o bârfă despre Niculăeș? Cică Adomniței a adus-o la prefectură

(…)

Marian Grigoraș: Bună dimineața! Pot să vin să stau cu tine mâine?

Mara Gheran: Bună dimineața. La ce oră? Trebuie să merg la un grătar la Breazu

Marian Grigoraș: Când spui tu

Mara Gheran: Ok

Captura

Marian Grigoraș: Pifoi. La ce oră te trezești? Pot să vin să îți fac cafeaua?

Mara Gheran: Bună dimineața. Hai. Vii sau mi-o fac singură?

Marian Grigoraș: Vin. Ce să iau?

(…)

Marian Grigoraș: Bună dimineața, pifoi. Zi frumoasă să ai. (Marian Grigoraș și-a făcut un selfie într-o baie și i-a trimis fotografia Marei Gheran – n.r.). Îți place cureaua mea?

Mara Gheran: Da

(…)

Marian Grigoraș: Am luat gel de duș. Vrei să facem un duș împreună?

Mara Gheran: Am luat și eu

Marian Grigoraș: Spumă?

Mara Gheran: Da da

Citește și: Guvernul taie fondurile primăriilor pentru concerte și competiții