Scandal în SHOWBIZ: Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre iubitul Andei Adam şi tentativa de sinucidere

Cătălin Ţâră o traduce pe Anda Adam cu Oana Zăvoranu. Invitată, marţi, la "Acces direct", mai în glumă, mai în serios, Oana Zăvoranu i-a declarat război cântăreţei.

15 apr. 2014, 15:14

Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri incredibile în emisiunea Simonei Gherghe. Vedeta a recunoscut că israelianul Tomer şi-a ieşit din minţi, i-a furat maşina şi a încercat să se sinucidă, după ce a văzut mai multe mesaje pe care Zăvo le-a schimbat cu actualul iubit al Andei Adam.

Oana Zăvoranu a stârnit un nou SCANDAL. Iubitul său a vrut să se SINUCIDĂ, motivul e HALUCINANT

„El mi-a dat o cerere în prietenie prin octombrie, pe Facebook, de aici a pornit discuţia noastră. El îmi trimitea mesaje, el îmi răspundea. Normal că flirta cu mine şi eu cu el. Era o chestie reciprocă. Mie îmi pare rău că Anda Adam s-a supărat. Aş vrea să fie veselă, nu supărată. Am auzit că a spus că-mi rupe picioarele. Mă amuză foarte tare şi îmi place, pentru că înseamnă că s-a enervat. Eu nu am vorbit despre povestea aceasta, pentru că nu mă interesează. Să nu mă enerveze, că vin cu dovezi. Uite cum îi fac reclamă Andei. Sa mearga la biserică, să dea un acatist pentru mine, că nu a mai ieşit de mult de la naftalină”, a spus Oana Zăvoranu, astăzi, la „Acces direct”.

Vedeta a dat de înţeles că are planuri de viitor cu tinerelul fotbalist. „El câţi ani are? 19 ani? Ei bine, eu am 24! (…) De  Paşte o să fie frumos! Eeei, să vă spună el ce facem. Ciocnim nişte ouă”, a spus Zăvo.

Citeşte şi Oana Zăvoranu A MĂRTURISIT: „Trei femei s-au dat la mine”. Vezi despre ce VEDETE e vorba