SCANDAL în supermarket, la Constanţa. Paznicul a folosit SPRAY PARALIZANT. Un tânăr a ajuns la spital

Doi tineri susţin că agentul de pază al unui magazin din Constanţa i-ar fi dat afară şi le-ar fi dat cu spray iritant în ochi. În urma incidentului, unul dintre ei a ajuns la spital. Angajaţii magazinului spun că tinerii au fost evacuaţi deoarece erau sub influenţa alcoolului şi se comportau necivilizat. Poliţia a intervenit pentru a aplana conflictul.

29 aug. 2015, 11:17
SCANDAL în supermarket, la Constanţa. Paznicul a folosit SPRAY PARALIZANT. Un tânăr a ajuns la spital

Unul dintre tineri susține că vineri seară a mers cu un prieten să cumpere bere de la un supermarket din cartierul I.C. Brătianu. Pentru că nu au găsit ceea ce căutau, cei doi au mers să-l întrebe pe agentul de pază dacă pe rafturi mai există un anumit sortiment de băutură.

Tinerii spun că acesta i-ar fi dat afară și le-ar fi dat cu spray iritant în ochi. Unuia dintre ei i s-a făcut rău și a fost transportat la spital de un echipaj SMURD, potrivit reporterntv.ro.

Rudele și prietenii tânărului agresat s-au strâns în număr mare pentru a merge să le ceară explicații angajaților magazinului. Un echipaj de poliție a fost trimis în zonă pentru a preveni o nouă altercație.

Lucrătorii centrului comercial au povestit că tinerii au fost evacuați din supermarket deoarece erau sub influența alcoolului și se comportau necivilizat. Tot ei ar fi început scandalul, iar agentul de pază a fost nevoit să se apere. Dacă vor face plângere, polițiștii Secției 4 vor începe cercetările în acest caz.