Scandal în toată regula! Este alertă din cauza reclamelor mincinoase la suplimentele ”minune”. Monica Pop: ”Sunt niște înșelătorii ordinare”

Reclamele mincinoase la medicamentele care ”vindecă tot” au devenit motiv de nemulțumire nu doar din perspectiva consumatorilor, ci și a producătorilor de medicamete. Se cere reglementarea imediată a acestei situații. în care numele unor medici renumiți sunt asociate cu medicamente care vindecă toate bolile.

29 mai 2023, 09:00
Scandal în toată regula! Este alertă din cauza reclamelor mincinoase la suplimentele ”minune”. Monica Pop: ”Sunt niște înșelătorii ordinare”

Reclamele mincinoase la suplimentele ”minune” au generat o reacție vehementă din partea producătorilor de medicamente.  Patronatul producătorilor de medicamente din România cere de urgență reglementarea acestor suplimente, care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Mai mult, de foarte multe ori, reclamele în cauyă sunt asociate cu numele unor medici de renume, tocmai pentru a deveni credibile în ochii consumatorilor.

Este și cazul Monicăi Pop.

Citește și Medic, unui pacient care a filmat-o jucându-se pe telefon, în gardă, şi i-a reproşat că pacienţii aşteaptă la uşă: Dacă eşti obraznic, să te trimit şi în altă parte! Termină! Vrei să chem poliţia? – VIDEO

”Sunt primadona acestor nenorociți din acest punct de vedere. Pentru că eu `am inventat` medicamente care vindecă tot, care înlătură cataracta și glaucomul.

Sunt niște aberații și ei folosesc nume de medici mai cunoscuți.

Oamenii trebuie să înțeleagă că toate aceste reclame sunt niște fake-uri, sunt niște înșelătorii ordinare și din păcate unii au căzut capcană și au cumpărat.

Să știți că nu sunt suplimente, ei le dau ca și când ar fi medicamente. Sunt și toxice și foarte periculoase”, a declarat Monica Pop, la emisiunea News Magazine.

Citește Salarii medici din România în 2023. Cât câștigă un doctor în funcție de specialitate

Printre solicitările patronatului producătorilor de medicamente se numără și aceea prin care ar trebui interzise, în acest tip de reclame, cuvinte de genul ”miraculos”, ”revoluționar”, ”inovator”, ”salvator”.