Scandal în trafic, în Galați. Un șofer ucrainean care nu părea apt să conducă a fost cât pe ce să provoace un accident: ”Cum să urci așa la volan?”

Un șofer ucrainean care nu părea apt să conducă a fost cât pe ce să provoace un accident grav pe o stradă din Galați. Șoferița care se afla la volanul mașinii cu care ucraineanul era să intre în coeziune a făcut un scandal monstru.

23 mart. 2023, 14:45
Scandal în trafic, în Galați. Un șofer ucrainean care nu părea apt să conducă a fost cât pe ce să provoace un accident: ”Cum să urci așa la volan?”
Un șofer ucrainean care nu părea apt să conducă a fost cât pe ce să provoace un accident.

Un șofer ucrainean care nu părea apt să conducă a fost cât pe ce să provoace un accident. Se pare că bărbatul ar fi suferit o criză de Parkinson în timp ce conducea, iar la un moment dat, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens fiind cât pe ce să intre într-un autoturism care circula regulamentar.

Citește și Sfârșit tragic pentru un motociclist de 33 de ani. A murit spulberat de o mașină în Arad

Un șofer ucrainean care nu părea apt să conducă a fost cât pe ce să provoace un accident

Șoferița care se afla la volanul celeilalte mașini a pus mâna pe telefon și l-a filmat pe ucraineanul care părea că are o criză. În tot acest timp femeia a făcut un scandal uriaș.

”Cum să urci așa la volan? Are o criză? De ce face așa?” a spus femeia care a surprins întregul moment și apoi a urcat imaginile pe Youtube.

După acest incident, soția ucraineanului a trecut la volan, însă după ce foarte mulți șoferi s-au plâns că au sesizat comportamentul ciudat al ucraineanului, oamenii legii au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere din trafic.

Pe baza acestor imagini polițiștii gălățeni au descoperit că ucraineanul se afla la volanul mașinii în momentul în care era să provoace o tragedie și au decis să îi aplice o amendă, dar și să îi suspende permisul de conducere.

„La data de 22 martie 2023, în jurul orei 20:00, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Galaţi a fost sesizat de către mai mulţi participanţi la traficul rutier, cu privire la faptul că un autoturism, la volanul căruia s-ar afla un bărbat, se deplasează în mod sinuos pe partea carosabilă şi ar fi încălcat mai multe reguli de circulaţi pe strada Ana Ipătescu şi apoi pe strada Portului, din municipiul Galaţi.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului indicat, iar la scurt timp, l-au identificat pe bulevardul Marea Unire, la volan aflându-se o femeie, cu vârsta de 51 de ani, de cetăţenie ucraineană, cu permis de conducere valabil. La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

La acel moment, în autoturism se mai afla pe bancheta din faţă dreapta şi soţul conducătoarei auto, un bărbat cu vârsta de 62 de ani, precum şi doi copii minori pe bancheta de spate, toţi cu cetăţenie ucraineană. Membrii acestei familii locuiesc provizoriu la o adresă din municipiul Galați.

Ulterior, în urma imaginilor apărute în mediul on line, poliţiştii s-au sesizat cu privire la faptul că acest autoturism fusese condus anterior de bărbatul de 62 de ani, pe strada Ana Ipătescu şi pe strada Portului şi nu a respectat regulile privind depăşirea, motiv pentru care s-a dispus sancţionarea contravenţională a acestuia cu amendă de 870 de lei şi s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 60 de zile.

Totodată, vor fi efectuate demersuri pentru a se stabili dacă persoana în cauză era aptă din punct de vedere medical de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, au transmis reprezentanții IPJ Galaţi.

Citește și Un autobuz a luat foc în mers. Călătorii au reușit să se autoevacueze