SCANDAL în trafic, la Craiova. Un taximetrist agresiv a fost încătuşat de poliţişti VIDEO

Un taximetrist agresiv din Craiova a fost imobilizat şi încătuşat în trafic. Scandalul a început în momentul în care un poliţist aflat pe motocicletă i-a atras atenţia şoferului să se încadreze corect pe bandă. Individul a devenit recalcitrant, l-a ameninţat pe agent, iar acesta a fost nevoit să cheme întăriri. Şoferul, însă, a făcut circ până a fost băgat în maşina de poliţie.

16 sept. 2015, 11:22
SCANDAL în trafic, la Craiova. Un taximetrist agresiv a fost încătuşat de poliţişti VIDEO

Atunci când poliţistul i-a atras atenţia că s-a încadrat greşit, taximetristul a devenit extrem de agresiv. A început să înjure şi să ameninţe, provocând în intersecţie un adevărat scandal, informează craiovaforum.ro.

„A refuzat legitimarea şi prezentarea documentelor agentului de poliţie rutieră, totodată începând să adreseze poliţistului ameninţări şi injurii. Având în vedere faptul că agentul de circulaţie era pe motocicletă, a solicitat intervenţia altor echipaje pentru a fi luate măsurile legale”, a declarat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Individul recalcitrant are 50 de ani şi s-a ales cu trei amenzi în valoare totală de peste 6.400 de lei. În plus, a rămas pieton pentru următoarele 30 de zile.

Citeşte şi Scandal în trafic, în Capitală. Mai mulţi şoferi, la un pas de bătaie