Scandal înainte de Australian Open 2022. Novak Djokovic nu va juca dacă participarea va fi condiţionată de vaccinare!

Srdan Djokovic, tatăl liderului ATP Novak Djokovic, a declarat că, probabil, fiul său nu va juca la Australian Open 2022, după ce organizatorii au anunţat că vaccinarea este o condiţie obligatorie de participare!

29 nov. 2021, 12:08
Scandal înainte de Australian Open 2022. Novak Djokovic nu va juca dacă participarea va fi condiţionată de vaccinare!

Scandal înainte de Australian Open 2022. Novak Djokovic nu va juca dacă vaccinarea va fi obligatorie! Organizatorii Australian Open, primul Grand Slam al anului 2022, au stabilit regulile de participare legate de vaccinare. Astfel, vor fi acceptaţi doar jucători vaccinaţi sau cu scutire medicală de la vaccinare, nu şi cei trecuţi prin boală şi nevaccinaţi.

Scandal înainte de Australian Open 2022. Novak Djokovic nu va juca dacă vaccinarea va fi obligatorie!

Persoanele care au avut deja Covid-19 şi s-au vindecat de boală nu sunt considerate ca fiind scutite de a primi cele două doze de vaccin. Acesta este un cazul care îl priveşte pe Novak Djokovici, locul 1 ATP, reticent faţă de vaccinare. Acesta va avea nevoie de două doze (sau una cu Johnson & Johnson) pentru a respecta recomandările guvernului australian!

Sportivii nevaccinaţi, INTERZIŞI la Australian Open. Novak Djokovic refuză să spună dacă s-a vaccinat!

„În ceea ce priveşte vaccinurile şi non-vaccinurile, este dreptul personal al fiecăruia dintre noi dacă vom fi vaccinaţi sau nu. Nimeni nu are dreptul să intre în intimitatea noastră, este garantat de constituţie. Fiecare are dreptul de a decide asupra sănătăţii lui. Nici eu nu cunosc această decizie, iar dacă aş cunoaşte-o, nu v-aş împărtăşi-o. Are dreptul să decidă cum doreşte. A fost jenant anunţului acelor conducători de provincie din Australia, care şi-au permis să nu-l cheme pe campionul de nouă ori al Australiei. În aceste condiţii şi cu aceste şantaje, (n.r. Novak) probabil că nu o va face (n.r. – nu va juca). Eu nu aş face asta. Şi el este fiul meu, aşa că voi decideţi pentru voi înşivă”, a declarat Srdan Djokovic pentru presa de la Belgrad.


loading...
Partenerii noștri