SCANDAL încheiat tragic în familie. Un tânăr a murit, alte două persoane au fost rănite VIDEO

Un scandal s-a încheiat tragic între membrii unei familii din Comăneşti, judeţul Bacău. Un tânăr de 27 de ani a murit şi alte două persoane au fost rănite într-o încăierare izbucnită după o petrecere.

20 iul. 2017, 05:29
SCANDAL încheiat tragic în familie. Un tânăr a murit, alte două persoane au fost rănite VIDEO

Tanarul ucis a fost injunghiat mortal, dupa ce le-ar fi spus rudelor ca nu vrea sa le dea din banii pe care ii castigase in strainatate, de unde tocmai se intorsese, potrivit stirileprotv.ro.

Victima venise in tara in urma cu o zi, si marti seara a sarbatorit impreuna cu mai multe rude ziua unei verisoare. Cand a inceput discutia despre bani, s-a ajuns la o bataie generala. La un moment dat, barbatul a fost injunghiat de mai multe ori in picior. A mai apucat sa parcurga in jur de 100 de metri pe jos spre casa, insa apoi s-a prabusit din cauza hemoragiei.

Sotia tanarului a sunat la 112 si un echipaj de la ambulanta l-a transportat pe barbat la spitalul din Comanesti. Pentru ca starea lui era foarte grava, medicii l-au stabilizat si au decis sa il transfere la Spitalul judetean Bacau.

Intre timp, zona crimei a fost impanzita de trupele speciale, pentru ca scandalul sa nu se amplifice. Principalul suspect este un unchi al victimei, in varsta de 42 de ani.

La spitalul din Comanesti au mai ajuns si alte 2 persoane ranite usor, dupa ce au incercat sa il apere pe tanarul care a fost ucis.

Citeşte şi Bătaie în plină stradă. Doi tineri s-au lovit cu pumnii şi picioarele