Scandal într-o secţie de votare. O femeie din Iaşi a răbufnit şi l-a bătut pe membrul unei comisii de vot

Alegeri prezidenţiale 2019. Unul din membrii unei comisii de la o secţie de votare din Iaşi a avut ghinionul să intre în raza de acţiune a unei femei de 40 de ani care a cedat nervos şi i-a aplicat o corecţie fizică.

24 nov. 2019, 17:34
Scandal într-o secţie de votare. O femeie din Iaşi a răbufnit şi l-a bătut pe membrul unei comisii de vot

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, femeia s-a prezentat la secția 149 din Iași, cu toate că era arondată la o altă secție. Când cei din comisie au îndrumat-o spre secția în care putea vota, femeia s-a enervat și a început să înjure. Imediat a fost chemată și poliția.

„Din primele cercetări s-a constatat faptul că o femeie 40 de ani s-ar fi prezentat la secția de votare 149 din Iași unde ar fi adresat cuvinte și expresii jignitoare membrilor comisiei și l-ar fi lovit pe un membru al comisiei. Femeia a fost sancționată contravențional conform legii 61/1991 și a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și linistii publice și loviri sau alte violențe”, a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Sursele citate au mai spus că femeia a fost dusă la Institutul de Psihiatrie pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.