Scandal într-un autobuz din Capitală. Călător încătuşat de poliţişti

Scandal într-un autobuz din Capitală. O persoană a fost săltată de poliţişti, după ce le-a adresat injurii acestora. Bărbatul a fost scos din autobuz, imobilizat, apoi dus la secţia de Poliţie. Acesta a fost sancționat contravențional.

22 dec. 2020, 14:11
Scandal într-un autobuz din Capitală. Călător încătuşat de poliţişti

Scandal într-un autobuz din Capitală, făcut de un tânăr în vârstă de 25 de ani. Polițiști din Secția 2, dar și jandarmii, au fost sesizați de călătorii dintr-un autobuz că o persoană înjură în mijlocul de transport în comun și are “un comportament neadecvat”.

Unul dintre polițiști a urcat în autobuz, iar persoană respectivă a continuat să înjure și a încercat să îl lovească pe polițist, relatează jurnalistul Vitalie Cojocari, pe pagina de facebook.

Bărbatul a fost imobilizat și dus la secția de poliție unde a fost sancționat contravențional. Amenda a fost de 2.000 lei.

Scandal într-un autobuz din Cluj! Preot luat la rost de mai multe pensionare fiindcă nu purta mască

Mai multe pensionare au luat la rost un preot care nu purta masca de protecţie împotriva COVID-19. Bărbatul s-a urcat în autoturism şi a fost luat la întrebări de pasageri pe motivul nepurtării măştii, iar apoi şoferul i-a pus să coboare la următoarea staţie.

O femeie a început să-i vorbească preotului despre regulile impuse de autorităţi în contextul pandemiei, iar acesta i-a răspuns: „Cred că nu ai bărbat acasă”.

„L-am întrebat pe bărbat dacă așa vorbesc preoții, iar el a răspuns răspicat că da. Întrebat ce legătură are bărbatul de acasă al femeii cu care s-a contrazis, preotul a precizat că „dacă avea bărbat, nu mai vorbea așa”, a povestit o martoră.