Scandal într-un bar din Timiş: Bărbat tăiat cu drujba VIDEO

Scandal monstru într-un bar din localitatea timișeană Tomnatic. Un bărbat de 36 de ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce patronul unui bar l-a tăiat cu drujba. Victima, spun polițiștii, ar fi cea care a început scandalul.

02 aug. 2017, 12:01
Scandal într-un bar din Timiş: Bărbat tăiat cu drujba VIDEO

Cei doi bărbați, spun anchetatorii, aveau un conflict mai vechi. Marți seara, cel de 36 de ani a mers la localul rivalului său pentru a-i cere socoteală, spun polițiștii. A luat chiar și o sapă cu el, însă patronul societății, în vârstă de 46 de ani, a pus mâna pe o drujbă pe care a pornit-o. L-a tăiat pe celălalt în zona mâinilor, dar și pe spate și l-a rănit grav.

Victima a fost preluată de un echipaj medical care a transportat-o la Casa Austria din Timișoara. Patronul barului a fost imediat luat la întrebări de polițiști și a fost chiar reținut pentru 24 de ore. În funcție de numărul de zile de spitalizare de care va avea nevoie bărbatul rănit pentru a-și reveni, anchetatorii vor stabili și măsurile legale ce se impun în acest caz.

Incidentul de Tomnatic a fost filmat de către localnici. În imagini se poate vedea cum patronul barului apare cu drujba în mână și se îndreaptă spre victimă. Agresorul aleargă după victimă cu drujba în plină stradă, în timp ce alți localnici se feresc din calea acestuia.