SCANDAL într-un spital din Vrancea: Medicii şi asistentele, bătuţi şi ameninţaţi cu incendierea VIDEO

Scandal monstru într-un spital din România. 15 ţigani au luat cu asalt camera de gardă a spitatului din Dumbrăveni, judeţul Vrancea, şi au bătut asistentele şi supraveghetorii, potrivit România TV. Medicii au fost ameninţaţi cu incendierea.

08 sept. 2014, 10:43
SCANDAL într-un spital din Vrancea: Medicii şi asistentele, bătuţi şi ameninţaţi cu incendierea VIDEO

Băiatul de doi ani şi jumătate al unor romi a fost găsit mort în casă de mama acestuia. Părinţii micuţului au sunat la ambulanţă, care l-a transportat pe copil la spitalul din Dumbrăveni, judeţul Vrancea. Medicii au constatat decesul copilului şi l-au înregistat cu moarte suspectă.

Copilul era mort deja, nu avea rost să-l tirmitem la Focşani. I-au agresat-o fizic pe asistenta de la camera de gardă şi pe supraveghetorul care era de serviciu pe secţia de psihiatrie, care a fost chemat să ne ajute în acest caz„, a spus directorul spitalului din Dumbrăveni.

Familia copilul a insistat ca micuţul să fie transportat la spitalul din Focşani, pentru că, spuneau ei, acesta nu era mort. Pentru că medicii au refuzat, 15 romi au luat cu asalt camera de gardă a spitalului de psihiatrie din Dumbrăveni, unde au provocat un scandal monstru. Romii au bătut asistentele şi supraveghetorii din spital şi au ameninţat medicii că le dă foc şi că îi taie.

Unul dintre romi m-a zgâriat pe faţă, m-a apucat de piept şi a început să dea în mine că i-am omorât băiatul. A început să îmi reproşeze de ce nu l-am salvat şi de ce nu-l pun pe aparate. Au zis că aduc cuţitul şi ne dau foc aici„, a declarat la România TV un supraveghetor de la spitalul Dumbrăveni.

Unul dintre poliţiştii care au sosit la spital pentru a calma spiritele a fost şi el agresat.

Nu este prima oară când medicii de la spitalul din Dumbrăveni sunt agresaţi. Ei spun că astfel de scandaluri se produc frecvent în unitatea medicală, însă spitalul nu-şi permite să angajeze un paznic.

CITEŞTE ŞI: Scandal de proporţii în zona Gării din Constanţa. Cinci ţigani au tăbărât cu bâtele şi furcile pe o dubiţă