Scandal între clanuri. O fată de 15 ani a fost răpită, familiei i se cer 40.000 euro

Familia unei fete de etnie romă, în vârstă de 15 ani, susţine că aceasta a fost răpită de membrii clanului Amar, care au luat-o chiar de lângă mama sa. Clanul cere acum 40.000 de euro pentru a o aduce pe tânără înapoi acasă. Membrii clanului Amar sunt cei care i-au furat maşina lui Gigi Becali.

31 dec. 2014, 10:32
Scandal între clanuri. O fată de 15 ani a fost răpită, familiei i se cer 40.000 euro

Mama fetei răpite a dat declaraţii la Secţia 5 Poliţie din Capitală, unde le-a povestit anchetatorilor ce s-a întâmplat în marţi. Ea a spus că în jurul orei 15.00 se afla cu fiica sa la cumpărături, moment în care lângă ele a oprit o maşină, iar câţiva indivizi au luat-o cu forţa pe tânără şi au obligat-o să se suie în autoturism.

Mai multe rude ale băiatului care este acuzat de răpire au rămas însă la faţa locului. Potrivit România TV, poliţiştii l-au audiat pe tatăl tânărului acuzat de răpire, supărarea rudelor fetei fiind că acestuia i s-a dat drumul.

În plus, oamenii sunt îngrijoraţi pentru soarta fetei lor, care are doar 15 ani şi fac acuzaţii foarte dure la adresa celor ce spun că ar fi răpit-o. Ei susţin că membrii clanului Amar le-ar fi cerut 40.000 de euro pentru a le aduce fata înapoi.