Replici dure între Gabriela Firea şi Nicuşor Dan pe preţul gigacaloriei

Scandal pe pretul gigacaloriei la sedinta Consiliului Bucuresti. Primarul General, Gabriela Firea, da asigurari ca desi RADET a intrat in insolventa, pretul pe care il vor plati oamenii pentru caldura nu va creste. Asta dupa ce consilierul Nicosor Dan a spus ca pretul la caldura se va dubla. Cearta celor doi pe subiectul RADET a fost presarata cu cuvinte dure si ironii. 

11 oct. 2016, 12:53
Replici dure între Gabriela Firea şi Nicuşor Dan pe preţul gigacaloriei

Subliniez si pentru dumneavoastră si pentru Nicuşor Dan care se comporta ca mafalda, ca insolventa duce la faliment. A vazut el in globul de cristal o proiectie peste trei ani de zile, in urma carui calcul şi face afirmatia ca factura se va dubla„, a declarat Gabriela Firea.

Orice ati promite dumneavoastră de pret si de oameni, nu mai e responsabilitatea voastra, nu e a consiliului. În urma insolventei, de RADET se ocupa administratorul judiciar”, a spus în replică Nicuşor Dan.

Primarul general a tinut insa sa faca niste precizari clare:

Nu se va mai scumpi agentul termic, nu se va scumpi gigacaloria, nu vor fi dati oameni afara din RADET, nu mai ascultati aceste informatii de campanie pentru alegerile parlamentare„, a spus primarul general Gabriela Firea.

Discuţii pe marginea pretului gigacaloriei si a situatiei RADET se vor purta si in saptamanile urmatoare. In sedinta de marţi, s-a stabilit ca regia va fi condusa de un administrator special.