CONTRE Papahagi-Calimente, în direct. „Veniţi de pe planeta maimuţelor”. „Sunteţi expirat” VIDEO

Liberalul Mihăiţă Calimente a avut un schimb tăios de replici, în direct la România TV, cu democrat-liberalul Adrian Papahagi, după ce acesta din urmă a început să laude modul în care preşedintele Traian Băsescu ar fi eliberat justiţia.

01 apr. 2013, 20:51
CONTRE Papahagi-Calimente, în direct. „Veniţi de pe planeta maimuţelor”. „Sunteţi expirat” VIDEO

Mihăiţă Calimente (PNL) şi Adrian Papahagi (PDL) s-au contrat dur luni, la România TV.

Când îl aud pe Papahagi ce spune, am impresia că domnia sa vine de pe planeta maimuţelor”, a declarat Mihăiţă Calimente.

Ăsta e nivelul intelectual şi lexical al domnului Calimente, nu mai miră pe nimeni„, a replicat şi Adrian Papahagi.

Calimente s-a enervat după ce Papahagi a lăudat modul în care Traian Băsescu ar fi eliberat justiţia.

Domnule Papahagi, nivelul intelectual al dvs de slugă l-am văzut, deci slugile vin de pe planeta maimuţelor”, a continuat Calimente.

Sunt un om onest, n-am plagiat, sunt un om care n-a furat, sunt un om care nu am nicio responsabilitate în faţa nimănui, n-am fost nici ministru iresponsabil, n-am semnat contracte cu statul. Jignirile dvs ţineţi-le pentru nivelul la care sunteţi obişnuit să vorbiţi şi nu le expuneţi public într-un mod atât de dezgustător„, a spus Adrian Papahagi.

Calimente a replicat prin faptul că are mai multă experienţă politică decât Papahagi.

De 6 luni sunteţi în politică şi le ştiţi pe toate, eu sunt de 22 de ani în politică şi am toate calităţile pe care le-aţi enumerat”, a declarat Calimente.

Papahagi a replicat: „Se vede, domnul Calimente, sunteţi îmbătrânit într-un mod abject de a face politică…sunteţi îmbătrânit şi expirat”.