Scandal între vedete: Cosmin Cernat, executat silit de fosta soţie

Războiul juridic dintre Cosmin Cernat şi fosta sa parteneră de viaţă, atleta Monica Iagăr, revine în actualitate, deşi cei doi păreau să fi spus adio drumurilor prin tribunale. Prezentatorul TV vrea ca pensia alimentară a fiicelor lor să fie diminuată, iar fosta sportivă a reacţionat, încercând să recupereze cu executorul judecătoresc datoria pe care Cosmin a strâns-o faţă de copilele sale.

21 iun. 2013, 06:02
Scandal între vedete: Cosmin Cernat, executat silit de fosta soţie

Primul a acţionat Cosmin Cernat. Invocând probleme financiare, fostul şef al departamentului Sport din cadrul televiziunii publice a cerut, la sfârşitul lunii trecute, ca pensia alimentară, în valoare de 3.000 de lei pe lună, pe care trebuie s-o achite fetiţelor, să fie diminuată, potrivit libertatea.ro.

„Întrucât situaţia financiară cu care mă confrunt durează de cel puţin 6 luni (…) se impune o reapreciere a obligaţiei de întreţinere pe care o datorez, prin reducerea cuantumului de la 3.000 la 800-1.000 de lei cel mult”, susţine Cosmin Cernat.

Reacţia Monicăi Iagăr a fost una dură, fosta atletă cerând, prin intermediul executorului judecătoresc, obligarea fostului partener de viaţă la plata restanţelor la pensia alimentară, care au atins suma de 23.000 de lei.