Scandal la casa lui Ion Iliescu: Marian Ceaușescu și alți protestatari i-au adus un pat de penitenciar și cătușe fostului preşedinte VIDEO

Scandal la casa fostului preşedinte Ion Iliescu. De câţiva ani, de Sfântul Ion, protestatarul Marian Ceauşescu vine la locuinţa lui Ion Iliescu pentru a face scandal. Anul acesta au venit cu Sorcova şi i-au urat să ajungă la puşcărie.

07 ian. 2022, 10:10
Scandal la casa lui Ion Iliescu: Marian Ceaușescu și alți protestatari i-au adus un pat de penitenciar și cătușe fostului preşedinte VIDEO

Scandal la casa lui Ion Iliescu, în această dimineață. Mai mulți protestatari #rezist în frunte cu Marian Ceaușescu au mers la locuinţa lui Iliescu pentru a-i face „urări” de Sfântul Ion. La fel ca în fiecare an, aceștia au scandat lozinci împotriva fostului preşedinte.

Citeşte şi: Sfântul Ion 2022, ziua în care femeile preiau puterea. Obiceiuri bizare de Sfântul Ioan Botezătorul: petrecerea nevestelor, Ciurica, masa moaşelor

Anul acesta, protestatarii au adus un pat de pușcărie și cătușe şi au cerut închisoare pentru fostul preşedinte.

În urma scandalului, jandarmii au intervenit în zonă şi au trecut la legitimarea celor prezenți.

Citeşte şi: Ion Iliescu, mesaj la 32 de ani de la Revoluţie: „România e un proiect al tuturor, pentru toţi, numai aşa Revoluţia din 1989 are un sens”

Fostul preşedinte Ion Iliescu, în vârstă de 91 de ani, s-a retras din viaţa publică de ani buni din cauza problemelor de sănătate.

În urmă cu 12 ani, Ion Iliescu a suferit o intervenție la artera coronariană în Paris, când i s-a adăugat un al șaselea stent pentru o mai bună circulație a sângelui.

“Nu a fost vorba despre o operație. Nu a presupus deschidere sau spitalizare. A fost pur și simplu o coronografie. Totul a durat 20 de minute”, a declarat atunci Ion Iliescu.

Într-un alt interviu, președintele de onoare al PSD a mărturisit că a mers în Paris pentru un control de rutină la doi ani de la precedenta intervenție la care i s-au implantat cinci stenturi.

„Controlul a ieșit pozitiv, dar s-a considerat oportun să-l implanteze pe al șaselea”.

Recent, Ion Iliescu a avut nevoie şi de alte intervenţii la inimă de data aceasta în România, la Institutul CC Iliescu.

Dar problemele de sănătate nu sunt singurele care îi dau bătăi de cap fostului preşedinte. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a confirmat, recent, redeschiderea urmăririi penale a lui Ion Iliescu în Dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Decizia instanţei este definitivă.