Scandal la concursul MISS POSTERIOR 2013. Vezi ce le-au făcut participantele membrilor JURIULUI VIDEO

Două dintre finalistele concursului Miss Bumbum 2013 din Brazilia sunt acuzate că au mituit juriul cu zeci de mii de lire pentru a câştiga competiţia, obţinând astfel premii serioase şi numeroase contracte de modeling. Câştigătoarea va fi anunţată în cursul lunii noiembrie.

28 oct. 2013, 09:21

Mari Sousa şi Eliana Amaral, două dintre finalistele concursului Miss Bumbum 2013, o competiţie care prezintă cele mai frumoase posterioare din Brazilia, sunt acuzate că au mituit membrii juriului cu suma de 18.000 de lire, pentru a-şi asigura primul loc, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Miss Bumbum 2012: Femeia cu cel mai frumos fund din Brazilia VIDEO

Acuzaţiile vin din partea celorlalte participante, care declară că ştiu deja cine urmează să câştige marele premiu şi alături de el o fulminantă carieră în industria modei, tinerele primind numeroase contracte. Cele două blonde, Sousa, de 25 de ani, şi Amaral, de 24 de ani, se află printre cele 15 finaliste ale competiţiei. 

Informaţiile au apărut într-un ziar brazilian, unde Poliana Lopes, o altă concurentă, a declarat: „Nu este un secret pentru nimeni că titlul de Miss Bumbum a fost deja cumpărat şi are un câştigător, Mari Sousa. Sunt tristă, mai ales că nu merită acest premiu, fundul ei nu este cel mai frumos. Sper că atunci când o să îşi umple buzunarele cu bani să fie fericită„.

Citeşte şi Brazilianca cu cel mai apetisant fund din lume a şocat New York-ul FOTO

Mai mult, în publicaţia O Dia au apărut informaţii că posteriorul tinerei Sousa nu ar fi natural, motiv pentru care ar fi trebuit să fie eliminată din concurs, iar radiografia care atestă naturaleţea modelului ar fi fost contrafăcută.