Scandal la Dinamo: Gabi Torje, exclus din lot din cauza vieţii extrasportive

Gabriel Torje a fost exclus din lot, înainte de restanța cu FC Botoșani. Pe lângă evoluțiile slabe din ultima perioadă, viața extrasportivă a fost încă un criteriu pentru Florin Bratu de a nu apela la serviciile internaționalului român.

01 apr. 2018, 08:30
Scandal la Dinamo: Gabi Torje, exclus din lot din cauza vieţii extrasportive

Conform surselor Digi Sport, mijlocașul de 28 de ani a pierdut câteva nopți în această săptămână, un comportament care nu e acceptat la un club ca Dinamo.

Mai mult, kilogramele în plus, 3 la număr, și viața extrasportivă l-ar putea scoate de tot pe Torje din calculele tehnicianului din Ștefan cel Mare.

Gabriel Torje a făcut poate cea mai slabă repriză a sa de la revenirea în Ştefan cel Mare, contra lui Juventus (1-2). Bratu nu a mai avut răbdare cu mijlocaşul de bandă şi l-a schimbat de la pauză.

Bratu a simţit nevoia să schimbe ceva în angrenaj şi a decis să renunţe la Torje, poate cel mai slab de pe teren în primele 45 de minute. Deşi nu avea soluţii excelente pe bancă, tehnicianul lui Dinamo a apelat la tânărul Liviu Gheorghe.

„Da, dacă l-am schimbat, m-a nemulţumit. Eu mă aştept mai mult de la Gabi, cum mă aştept şi de la ceilalţi. Sunt jucători cu experienţă, cu valoare, dar azi nu am fost inspiraţi”, a spus Bratu, după meci.

Botoșani – Dinamo, restanță din a doua etapă a play-out-ului, se va disputa marți, de la ora 18:00, în direct pe Digi Sport 1.