Scandal la MasterChef: Un concurent spune că fost bătut de un membru al juriului FOTO

Un scandal a fost iscat în emisiunea "MasterChef" de la Pro TV, după ce un concurent susţine că a fost agresat de un membru al juriului, bucătarul Florin Dumitrescu.

14 mart. 2013, 11:50

Se pare că în timpul filmărilor de pe Bricul Mircea, Georgeo Andrei, unul dintre concurenţi s-a plâns că nu are vase în care să gătească. În acel moment, bucătarul Florin Dumitrescu i-a cerut într-o manieră violentă să spele  o oală, acesta fiind motivul pentru care a început cearta, potrivit publicaţiei Click!.

După acestă confruntare, Andrei a spus că se retrage din concurs. Ulterior, în cadrul emisiunii „Happy Hour” de miercuri, au fost prezentate imagini din conflictul iscat în timpul emisiunii. Potrivit unui comunicat Pro TV, aceasta a fost doar „o altercaţie, nicidecum de o bătaie, asa cum pretinde George Andrei”.

Citeşte şi Întâlnire de gradul zero la Master Chef: Replici acide între Smiley şi Laura Cosoi

Concurentul care i-a adus acuzaţii bucătarului a povest pentru o publicaţie din Timişoara faptul că bucătarul consumase băuturi alcoolice şi l-a înjurat de mamă.  Când Andrei i-a cerut să îşi retragă cuvintele, Florin Dumitrescu l-a lovit cu capul de mai multe ori. În prezent, concurentul de la MasterChef spune că îl va da în judecată pe juratul din emisiune, după ce a obţinut un certificat medico-legal, potrivit unei postări pe Facebook.

Citeşte şi Petru Buiuca a câştigat finala „MasterChef”

„Trebuia să fie cel mai râvnit concurs culinar de pe Planeta Romaniei, dar… In curand, Întâmplări adevărate de pe Bricul Mircea. In rolul de agresat subsemnatul (Georgeo Andrei), iar agresorul… un «geniu» (bucătarul Florin Dumitrescu). În urma agresiunii nu am primit nici o scuză, iar conform examinării medico-legale, rezultatul este: traumatism cranio facial afirmativ, echimoza si edem, contuzie piramidala nazala„, a scris Georgeo Andrei  pe Facebook.