Scandal la naţionala României. Cosmin Contra, atacat violent: „Nu îţi este, bă, ruşine?”

Cosmin Contra (43 de ani) a fost atacat dur de Gigi Becali (61 de ani) pentru că a nu a convocat niciun jucător de la FCSB pentru meciurile cu Spania și Malta.

02 sept. 2019, 12:36
Scandal la naţionala României. Cosmin Contra, atacat violent: „Nu îţi este, bă, ruşine?”

România – Spania se va juca pe 5 septembrie, pe Arena Națională, de la ora 21:45, în timp ce România – Malta are loc la Ploiești, pe 8 septembrie, de la ora 19:00. FCSB, la fel ca Dinamo şi Viitorul, nu are nici un jucător la lotul naţional.

Cosmin Contra a anunţat lotul final pentru meciurile cu Spania şi Malta. Cinci fotbalişti din Liga 1

Gigi Becali crede ca patru jucători de la FCSB ar fi trebuit convocaţi, motiv pentru care a lansat un atac dur şi jignitor la adresa lui Cosmin Contra, la Pro X.

„Nu ma deranjeaza ca nu a luat Contra jucatori de la noi… Daca nu il iei pe Coman, daca nu il iei Pantiru, care este cel mai bun fundas stanga… Eu cred ca Pantiru e cel mai tare fundas si va deveni cel mai tare fundas pe care l-a avut Romania. Oaida, vedem peste un an, doi, este un jucator de mare anvergura. Coman, Pantiru, Oaida si Popescu sunt jucatorii care trebuiau sa fie convocati. Daca nu il iei pe Coman, nu iti e, ba, rusine? Coman iti face diferenta cu Spania. Nu vrei pentru ca e de la FCSB si ai dusmanie impotriva FCSB? Cu cine o sa joace fundas central? Cu cine o sa joace mijlocas central? Ce motiv are sa nu il pe Coman? Ce spune? Ca nu s-a calificat FCSB in Europa si de aia luam jucatori de la FCSB? Batjocoresti viitorul Romaniei daca nu il iei pe Coman!”, a declarat Gigi Becali.