Scandal la naţionala Under 19. Un jucător i-a furat cardul unui coleg şi a cheltuit de pe el o sumă mare

Incident incredibil la naţionala U19 a României. Unul dintre jucători a fost exclus din lot, după ce i-a fotografiat cardul de credit unui coleg şi apoi l-a folosit pentru a face mai multe cumpărături pe internet.

11 sept. 2018, 15:02
Scandal la naţionala Under 19. Un jucător i-a furat cardul unui coleg şi a cheltuit de pe el o sumă mare

Potrivit Gazetei Sporturilor, Ștefan Târnovanu, portarul de 18 ani al celor de la Poli Iaşi, a profitat de absenţa din cameră a colegului său, Andrei Cristea, tot portar, la Gaz Metan Mediaş, şi a făcut poze cardului acestuia, pe care apoi l-a folosit online.

Incidentul a avut loc între cele două amicale pe care tinerii „tricolori” le-au disputat cu Cipru, ambele câştigate – 2-1 şi 1-0.

Târnovan a fost dat de gol de faptul că a cheltuit o sumă mare de bani într-o perioadă scurtă. Familia lui Cristea l-a sunat pe goalkeeperul de la Gaz Metan pentru a lămuri problema.

În cele din urmă, manevra lui Târnovan a fost descoperită, iar acesta a fost exclus din lot. În plus, susţine sursa citată, nici Flavius Stoican nu îl mai primeşte la antrenamentele lui Poli Iaşi, până la lămurirea problemei.

Contactat de Gazeta Sporturilor, Târnovan nu a oferit amănunte, dar a spus că totul s-a rezolvat între cei doi: „S-a ajuns prea departe cu această poveste. Lucrurile au fost înțelese greșit. Am reglat această problemă cu Andrei. Am fost și rămânem prieteni. Mai mult nu vreau să comentez. Din punctul meu de vedere, este un caz închis”.