SCANDAL la o şcoală din Dolj. Un director, acuzat că a cumpărat ţigări şi răcoritoare din FONDUL ŞCOLII

Directorul şcolii din Bratovoieşti, judeţul Dolj, a cumpărat ţigări şi răcoritoare din fondul şcolii. El ar fi folosit banii strânşi de părinţi pentru a-i răsplăti pe muncitorii care igienizau clădirea. Mai mult, directorul ar fi fost înregistrat de un profesor, în timp ce se lăuda cu cheltuielile făcute.

23 ian. 2014, 06:58
SCANDAL la o şcoală din Dolj. Un director, acuzat că a cumpărat ţigări şi răcoritoare din FONDUL ŞCOLII

Directorul de la şcoala din Bratovoieşti, judeţul Dolj, dar şi părinţii, elevii şi cadrele didactice vor da note explicative despre felul în care au fost strânşi bani la fondul şcolii şi cum au fost cheltuiţi.

VEZI ŞI: Cod de etică în şcoli, pentru combaterea corupţiei. Vezi ce păţesc cadrele didactice care îl încalcă

Ancheta la unitatea de învăţământ doljeană vine după ce managerul Gabriel Licşor l-a filmat pe directorul şcolii, în cancelarie, în timp ce spunea cum au fost cheltuiţi banii strânşi de la părinţi. Directorul povestea că pe lângă unele materiale de construcţii, au mai fost cumpărate ţigări, dar şi băuturi alcoolice pentru persoane din localitate care au efectuat diverse lucrări de reparaţii, potrivit gds.ro.

Pe lângă aceste produse, acestea au primit şi câte 100 de lei de persoană, în condiţiile în care şi Consiliul Local Bratovoieşti ar fi alocat 40.000 de lei pentru astfel de lucrări.

O comisie de la Inspectoratul Şcolar Dolj a demarat o anchetă la şcoala din Bratovoieşti.

CITEŞTE ŞI: Un nou caz şocant în educaţie. Angajat al şcolii, beat în timpul serviciului