SCANDAL la o şcoală din Târgovişte. Copii vaccinaţi FĂRĂ acordul părinţilor

Acuzaţii grave la o şcoală din Târgovişte. Mai mulţi elevi ar fi fost vaccinaţi împotriva hepatitei A fără acordul părinţilor. Totul a ieşit la iveală după ce unuia dintre elevi i s-a făcut rău şi a ajuns la spital. Oamenii sunt revoltaţi şi cer socoteală directorului şcolii.

14 mart. 2014, 08:14
SCANDAL la o şcoală din Târgovişte. Copii vaccinaţi FĂRĂ acordul părinţilor

Decizia a fost luată după ce o elevă acuza simptome grave de hepatita A, iar conducerea şcolii a contactat Direcţia de Sănătate Publică, care a venit la dezinfecţie, iar medicul arondat unităţii şcolare a efectuat vaccinul contra hepatietei A pe 24 de elevi de clasa a şaptea, informează România TV.

Citeşte şi Elevii unei şcoli din Târgovişte care şi-au înţepat cu un bold 23 de colegi, mutaţi disciplinar

La scurt timp după inocularea vaccinului mai mulţi elevi s-au simţit foarte rău, iar unul a ajuns la urgenţe. Medicii susţin că nu există o legătură de cauzalitate între inocularea vaccinului şi starea de rău a elevilor. În plus, aceştia spun că vaccinul nu se face cu consimţământul părinţilor.

Citeşte şi Focar de HEPATITĂ într-o tabără de copii. 14 elevi au ajuns la spital de urgenţă VIDEO

Cu toate astea părinţii sunt revoltaţi şi spun că îşi vor căuta dreptatea în instanţă, motiv pentru care au făcut câteva plângeri penale pentru că nu au fost anunţaţi când copii le-au fost vaccinaţi.