Scandal la o terasă din Bistriţa. Femeile ţipau ca-n gură de şarpe când au intervenit jandarmii VIDEO

După ce sâmbătă seara, în centrul Bucureştiului, un tânăr a fost împuşcat în cap de un poliţist local, acum apar imagini şocante dintr-o terasă din Bistriţa unde mai mulţi jandarmi au intervenit pentru a aplana un conflict spontan.

14 iun. 2015, 11:22
Scandal la o terasă din Bistriţa. Femeile ţipau ca-n gură de şarpe când au intervenit jandarmii VIDEO

Un conflict între doi bărbaţi a degenerat sâmbătă seară pe o terasă aflată pe pietonal în Bistriţa. De la simplă discuţie totul s-a transformat într-un scandal monstru la care au asistat plini de stupoare cei care se plimbau prin zonă sau erau la terase.

În zonă au apărut jandarmii care au intervenit. Pentru că unul dintre scandalagii nu a vrut sub nicio formă să se calmeze şi pentru că devena tot mai arţăgos, jandarmii au fost nevoiţi să ia atitudine pentru a-l potoli.

Bărbatul a fost pus la pământ, încătuşat şi mai apoi urcat în duba Jandarmeriei. La toată scena au participat şi două femei care au urlat cât le-a ţinut gura şi chiar au încercat să-i împiedice pe jandarmi să îl imobilizeze pe scandalagiu.

Cei care erau în apropiere s-au speriat teribil când au văzut că de la o ceartă se ajunge la urlete şi că e nevoie de forţă pentru a potoli spiritele.

VIDEO – Panică, ţipete şi cătuşe aseară pe pietonal! Jandarmii au încătuşat un bărbat ce a făcut scandal from Tv.Bistriteanul.ro on Vimeo.

 

Potrivit bistriteanul.ro, bărbatul are 38 de ani şi este din Bistriţa. El a fost amendat cu 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Una dintre femeile care au participat la scandal este fiica bărbatului de 38 de ani. Şi ea a fost amendată însă cu o sumă mult mai mare, 3.500 de lei – pentru că a participat la conflict şi pentru că a refuzat să le dea jandarmilor informaţii despre ceea ce s-a întâmplat.

Incidente violente au avut loc şi sâmbătă-noapte în centrul Bucureştiului între forţele de ordine şi tinerii care participau la un eveniment. Tinerii s-au încăierat cu poliţiştii locali, iar un agent a început să ameninţe cu arma. Martorii spun că unul dintre tineri a fost împuşcat cu un pistol cu bile în cap. El şi un poliţist local au ajuns la spital.

Scandalul a pornit când poliţiştii locali le-au cerut tinerilor să se legitimeze. Deranjaţi, tinerii nu doar că au refuzat să arate documentele de identitate, dar au devenit agresivi şi le-au cerut, la rândul lor, poliţiştilor să se legitimeze, moment în care a izbucnit altercaţia între tineri şi poliţişti, potrivit România TV.

În urma altercaţiei, un tânăr de 19 ani şi un poliţist au ajuns la spital cu răni uşoare şi au fost externaţi la scurt timp.

Mai multe persoane care au participat la incidente au fost duse la poliţie pentru audieri. După audieri, tinerii şi poliţiştii locali au fost lăsaţi să plece, poliţiştii Capitalei efectuând în continuare cercetări pentru ultraj şi pentru abuz în serviciu, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.