Scandal la PIAŢA GORJULUI. Vânzătorii de pepeni, evacuaţi

Scandal la Piaţa Gorjului din Capitală. Primăria a anulat autorizaţiile celor care vindeau pepeni şi a cerut evacuarea acestora, totul pentru a monta stâlpi pe trotuar. Mai mult, pieţarii au primit şi amenzi pentru că nu şi-au luat marfa de acolo, deşi aveau autorizaţie de vânzare până pe 15 septembrie.

19 aug. 2015, 07:43
Scandal la PIAŢA GORJULUI. Vânzătorii de pepeni, evacuaţi

Vânzătorii au autorizaţie de la primărie până la mijlocul lunii septembrie, însă edilul sectorului 6 Rareş Mănescu a anulat documentele şi a cerut evacuarea celor care vând pepeni la Piaţa Gorjului.

O nouă afacere scandaloasă pusă la cale de primarul Rareş Mănescu VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

„Pentru ce sa-mi iau amenda acum ca strang pepenii? Pentru ce? Ca m-am conformat legii? Pentru ce mi-a dat mie 10 milioane amenda? Pai, de unde ii dau? Iau copilu si il duc la primarie, imi iau familia si ma duc la primari”, spune un pietar.

„Noi ne-am platit taxele si impozitele. Am inteles ca vor sa puna niste tarusi aici si ne-au spus vineri seara sa strangem, nici nu am avut unde sa ducem pepenii. Nu stiu incotro sa o luam si unde sa ne ducem”, spune un alt vanzator de pepeni.

Vânzătorii spun că tot scandalul ar fi pornit de la deputatul Răzvan Mironescu, finul primarului Rareş Mănescu, care are cabinetul exact lângă locul în care oamenii vând de ani buni pepeni.

Toţi comercianţii au fost amendaţi cu 500 de lei şi au fost obligaţi să-şi mute marfa.