SCANDAL la Piteşti. Un bărbat beat a ajuns la poliţie după ce a lovit un agent de pază VIDEO

Mai mulţi petrecăreţi din Pitești au făcut, duminică seara, un chef de pomină cu ocazia Sfântului Andrei, s-au îmbătat, iar unul dintre ei a coborât la paznicul blocului şi l-a luat la bătaie. Imediat, agentul şi-a chemat colegii, iar de aici a pornit un adevărat circ. Sindrofia s-a terminat la poliţie, potrivit România TV.

01 dec. 2014, 07:24
SCANDAL la Piteşti. Un bărbat beat a ajuns la poliţie după ce a lovit un agent de pază VIDEO

Scenele incredibile au avut loc în cartierul Războieni, într-un bloc de locuinţe sociale, din Piteşti. Mai mulţi tineri petreceau la o onomastică de Sfântul Andrei. La un moment dat, tatăl sărbătoritului, care băuse peste măsură, a ieşit pe scara blocului şi l-a agresat pe agentul de pază. Omul a chemat imediat întăriri.

„A început să facă scandal, să urle, am urcat cu colegul meu să menţinem liniştea, am urcat pe scări şi a început să dea cu pumnul în mine”, a spus agentul de pază.

Trei echipaje cu mascaţi au ajuns imediat la faţa locului. Petrecăreţul, beat turtă, a fost recalcitrant, iar agenţii au fost nevoiţi să-l potolească.

„Un bărbat de 28 de ani din Piteşti a provocat scandal şi totodată a lovit un agent de pază. În cauză, bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice”, a declarat Mădălina Sima, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş.

Rudele scandalagiului sunt însă revoltate de excesul de zel al agenţilor.

Petrecăreţul s-a ales şi cu dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Citeşte şi Scandal în trafic cu urmări grave: Pieton bătut crunt de un şofer