Scandal la poarta lui Victor Becali. Milionarul este acuzat că a bătut un tânăr

Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat polițiștii că a fost lovit de Victor Becali. Acesta ar fi intrat pe drumul privat ce duce la vila milionarului.

20 aug. 2022, 15:27
Scandal la poarta lui Victor Becali. Milionarul este acuzat că a bătut un tânăr

Scandal la poarta lui Victor Becali. Un tanar de 22 de ani a sunat la 112 si a spus ca a fost lovit cu pumnul in cap de vărul lui Gigi Becali.

Scandal la poarta lui Victor Becali. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor

Citeşte şi Victor Becali, dezvăluiri şocante despre experienţa din închisoare. „A vrut să se sinucidă de cinci ori și nu a reușit! Erau pe lângă noi unii care au căzut psihic”

Scandalul s-ar fi petrecut după ce tânărul ar fi parcat pe drumul privat care duce spre poarta milionarului. Victor Becali a ieşit din curte şi l-a rugat pe tânăr să mute maşina, pentru că este proprietate privata. Tanarul ar fi refuzat, iar Becali l-ar fi lovit cu pumnii în cap.

De cealaltă parte, Victor Becali spune că nu l-a agresat pe tanar, ci acesta a devenit agresiv în momentul în care l-a rugat sa paraseasca locul.

„Strada este o strada privata. Are sapte mii de semne. Statea, manca, bea. Am mers si i-am spus: ba, baiatule, muta masina. Şi el a venit şi s-a repezit la mine. Erau oameni acolo si nu zice nimeni ca i-am dat in cap. M-a ameninţat că el cunoaşte clanuri, că mă sperie. Eu am chemat Politia, el s-a dus la Jandarmeria de langa Ambasadă”, a declarat Victor Becali la România Tv.

La faţa locului au venit şi poliţiştii, însă tânărul a decis să nu mai depună plângere.

Citeşte şi Anamaria Prodan îl face praf pe Victor Becali! „I-a plăcut în închisoare. Nu voia pachet, voia doar cremă, să fie pielea fină”