Scandal la Primăria Capitalei. Aurelian Bădulescu a dat cu pumnii în uşă şi s-a certat cu poliţiştii

Scandal la Primăria Capitalei. Nicușor Dan nu a permis consilierilor generali accesul în sală de ședință a CGMB, din cauza restricţilor. Aurelian Bădulescu a dat cu pumnii în uşă şi s-a certat cu poliţiştii care nu îi permiteau accesul în sala de şedinţe.

29 ian. 2021, 16:27
Scandal la Primăria Capitalei. Aurelian Bădulescu a dat cu pumnii în uşă şi s-a certat cu poliţiştii
Scandal la Primăria Capitalei

Scandal la Primăria Capitalei. Deşi Bucureştiul a ieşit din scenariul roşu, Nicușor Dan nu a permis consilierilor generali accesul în sală de ședință a CGMB din cauza restricțiilor, cerând prezență doar în sistem online.

Scandal la Primăria Capitalei. Aurelian Bădulescu: Primarul general nu se mai poate ascunde în spatele scuzei unei posibile infectări cu Covid-19

Citeşte şi Diana Şoşoacă, scandal la Matei Balş după incendiu. „Avem spitale care s-au transformat în crematorii. Aveţi cinci morţi! Nu vi se pare anormal? Râdeţi?!

Aurelian Bădulescu spune că primarul nu se mai poate ascunde așadar în spatele scuzei unei posibile infectări cu Covid 19. Astfel că, în timp ce Nicuşor Dan vorbea în şedinţă despre tragedia de la Matei Balş, fostul viceprimar al Capitalei bătea cu pumnii în uşă şi se certa cu poliţiştii care nu îl lăsau să intre în sala de şedinţe, potrivit Digi 24. 

Consilierii generali PSD reclamă comportamentul Primarului General al Capitalei în privința modalității în care convoacă și în acest moment ședintele de Consiliu General, când Capitala a ieșit din scenariul roșu.

„Acum sunt întrunite toate condițiile pentru desfășurarea cu prezența fizică în sala de Consiliu a tuturor consilierilor generali. În București, rata de infectare este sub 3 cazuri la mia de locuitori.

Citeşte şi Scandal la Primăria Sectorului 1. Clotilde Armand, sabotată de consilierii liberali: „PNL are fripturişti de ocazie”

Primarul general nu se mai poate ascunde așadar în spatele scuzei unei posibile infectări cu Covid 19, dacă ședințele s-ar desfășura cu toți consilierii generali în sala care are peste 100 de locuri, deci este oricum suficient de încăpătoare pentru a asigura condițiile de distanțare.

Consilierii generali ai PSD îi solicită cu fermitate primarului general al Municipiului București să nu interzică accesul grupului de consilieri locali în sala de ședință și să nu dispună prin solicitări sau prin alte forme de dispoziție care rezultă din folosirea discriminatorie și disproporțională a drepturilor conferite de mandatul primarului general, cum ar fi Poliția Locală a Municipiului București, interzicerea accesului consilierilor locali în sala de ședință. În cazul în care primarul general al Municipiului București nu va ține cont de această solicitare, consilierii generali ai PSD vor raporta acest abuz tuturor instituțiilor naționale şi europene”, a scris pe Facebook Aurelian Bădulescu.