Scandal la priveghiul tânărului de 22 de ani ucis la o petrecere. Sute de oameni cer arestarea criminalului

Scandal la priveghiul tânărului de 22 de ani din Prahova, care a fost ucis la o petrecere. Sute de oameni s-au dus la poarta criminalului, care a fost lăsat în libertate de către magistrați. Înmormântarea victimei a fost oprită, iar rudele spun că nu-l vor îngropa până când nu se va face dreptate.

07 ian. 2021, 14:27
Scandal la priveghiul tânărului de 22 de ani ucis la o petrecere. Sute de oameni cer arestarea criminalului
Scandal la priveghiul tânărului de 22 de ani ucis la o petrecere

Scandal la priveghiul tânărului de 22 de ani ucis la o petrecere în weekend. Decizia Instanței de a-l cerceta sub control judiciar pe principalul suspect în cazul crimei din satul Cornul de Sus din Prahova a stârnit furia rudelor.

Scandal la priveghiul tânărului de 22 de ani ucis la o petrecere. Rudele cer arestarea ucigaşului

Zeci de persoane s-au strâns, miercuri după amiază, în fața casei unde locuia tânărul în vârstă de 22 de ani, care a fost ucis duminică noapte.

Oamenii sunt revoltaţi de faptul că Tribunalul Prahova a respins propunerea procurorilor de arestare preventivă a principalului suspect, potrivit observatorulph.ro.

Mai mult, rudele susţin că persoanele care au participat la altercație trec ostentativ cu mașina prin fața casei lor, provocându-i.

Citeşte şi CRIMĂ ŞOCANTĂ. Un băiat de 13 ani a fost înjunghiat mortal în judeţul Prahova. Criminalul, un tânăr de 19 ani

Reamintim că tânărul în vârstă de 22 de ani a fost înjunghiat mortal duminică noapte, în timpul unei petreceri. Princuipalul suspect este un tânăr în vârstă de 19 ani.

Victima a fost găsită într-o baltă de sânge în apropierea unui magazin din sat.

”Vărule, m-au înjunghiat!” au fost ultimele cuvinte ale victimei, care a fost preluată de un echipaj de la Ambulanță.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Tânărul de 22 de ani era tatăl a doi copii.