Scandal la şedinţa Consiliului local, liberalii imploraţi să voteze

Circ la şedinţa Consiliului Local din Feteşti. Consilierii PSD şi cei liberali s-au certat aproape două ore pe un proiect de hotărâre care prevedea darea în administrarea Consiliului Judeţean a unui spaţiu în care învaţă 25 de copii cu nevoi speciale. Cladirea urma să fie reabilitată.

27 oct. 2016, 06:52
Scandal la şedinţa Consiliului local, liberalii imploraţi să voteze

Atât consilierii locali din partea PSD, cât şi părinţii care au venit la şedinţă împreună cu copiii lor cu dizabilităţi i-au implorat pe liberali să voteze proiectul de hotărâre. Cei 25 de copiii învaţă în condiţii improprii într-o clădire care stă să cadă. Pentru că autorităţile locale nu au bani să îl reabiliteze, imobilul ar fi trebuit dat în administrare Consiliului Judeţean. „Vă rugăm şi vă implorăm… şi vă roagă şi copiii pe care i-am vizitat de câteva ori, vă roagă şi copiii care sunt aici în sală unii şi părinţi, vă roagă să votaţi corespunzător, cu inima”.

Părinţii au ieşit din sală şi i-au acuzat pe liberali că le discriminează copiii. Şedinţa s-a transformat într-o hărmălaie de nedescris.

În cele din urmă, consilierii au decis ca cei mici să fie mutați într-o altă clădire, în care în prezent funcționează sediile Poliției de Frontieră și al Poliției Locale. Cele două instituţii vor fi evacuate, iar agenţii vor fi nevoiţi să se mute.