Scandal la Steaua. Doi fotbalişti ai lui Reghe au petrecut cu alcool şi femei înaintea derby-ului cu Dinamo

FCSB a pierdut cu 1-2 derby-ul cu Dinamo, dar nu toţi fotbaliştii roş-albaştrilor au fost cu gândul la derby-ul de pe Arena Națională.

04 mai 2017, 06:50
Scandal la Steaua. Doi fotbalişti ai lui Reghe au petrecut cu alcool şi femei înaintea derby-ului cu Dinamo

Harlem Gnohere și Wilfred Moke au petrecut înaintea derby-ului de luni, cu FCSB. Sâmbătă seara, cei doi au fost într-un club din Centrul Vechi al Bucureștiul și au stat până târziu alături de mai multe femei, consumând și alcool, după cum scrie Gazeta Sporturilor.

N-a lipsit vinul de cea mai bună calitate, dar au fost și două sticle de vodcă, pe care cei doi, alături de prietenii lor, le-au dat rapid peste cap. Pe lângă băieți, au mai venit în club și mai multe «zâne blonde» care le-au luat mințile celor doi fotbaliști„, subliniază sursa citată, care menționează că Reghe a aflat de escapada celor doi jucători. Tehnicianul nu i-a pedepsit, asta deoarece Gnohere și Moke se aflau în timpul liber și nu au încălcat, astfel, regulamentul de ordine interioară.

Poți să ieși la o masă, la un restaurant, să bei un vin, nimeni nu îți interzice. Dar aici se discută despre beții. Și pe vremea noastră s-a băut și unii poate au exagerat. Dar antrenorii nu erau așa de drastici. Disciplina era un pic mai liber-consimțită. Se mai închideau ochii. Se mai ierta. Dar noi am și jucat și am și băut. Și știam și să bem„, a fost opinia lui Gabi Balint, în luna februarie, la Digi Sport, după o escapadă a lui Gabi Tamaș.