Scandal la Survivor România, în tabăra Războinicilor: „Vulpe ca tine n-am mai văzut în 40 de ani. Mi-ar fi rușine!”

Scandal la Survivor România, în tabăra Războinicilor. Tensiunile sunt la cote maxime în Republica Dominicană, acolo unde se filmează reality show-ul sportiv. Nominalizările au provocat discuții între concurenți, iar cuvintele dure nu au lipsit.

15 feb. 2023, 11:31
Scandal la Survivor România, în tabăra Războinicilor: „Vulpe ca tine n-am mai văzut în 40 de ani. Mi-ar fi rușine!”
Scandal la Survivor România, în tabăra Războinicilor

Scandal la Survivor România, în tabăra Războinicilor. Dan Ursa a acuzat-o pe Codruța Began că l-a mințit și l-a folosit pentru a-și pune la punct strategiile la Survivor. Acesta a spus că nu îi permite colegei sale să își bată joc de el.

Eu nu îți permit să îți bați joc de mine și să mă faci pe mine marionetă, să vorbesc cu toți oamenii aștia că tu, vai de mine, vrei să pleci acasă și peste noapte, nu știu cum, schimbi discursul. Nu știu, hotărăște-te femeie, ce vrei, să pleci, să stai?

Vulpe ca tine n-am mai văzut în 40 de ani. Ești vulpea-vulpilor, care crede că scandalul te scoate în evidență! Mi-ar fi rușine, Codruța!”, a spus revoltat Dan Ursa, susținut și de alți colegi din echipă.

Citește și: Drama trăită de Alina Radi, noua concurentă de la Survivor România: „A apărut ‘Satana’ în viața mea și mi-a stricat toate planurile”. În ce relație este cu Nick Rădoi

Scandal la Survivor România, în tabăra Războinicilor

Codruța Began s-a apărat în fața acuzațiilor și a spus că inițial a vrut să plece de la Survivor, dar apoi colegii au convins-o să rămână pentru că merită să mai lupte în continuare.

Stai puțin, că eu am vorbit după ce ați votat la votul comun. Ți-am spus ție așa: Dacă nu vrei să plece altcineva din echipă, votați-mă pe mine la votul comun și spuneți, specificați, că m-am cerut sau că mi-am exprimat dorința de a pleca. Ca să nu fiu salvată, pentru că altfel voi fi salvată și va pleca altcineva și cu siguranță nu vă veți dori. Eu îmi doream să plec…”, a spus Codruța.

Te hrănești cu scandal”, a acuzat-o Dan Ursa, iar Codruța a spus „Îmi pare rău că ți-ai făcut părerea asta. Proastă am fost eu că v-am ascultat. Stai liniștit că plec acasă”.