Scandal la un Mega Image din Capitală. Un tânăr a aruncat cu o bordură în paznic: „Ia mă briceagul şi dă-i!”

Un scandal a avut loc la un magazin Mega Image din Capitală. Un bărbat care se afla sub influenta băuturilor alcoolice a încercat să lovească cu o bucată dintr-o bordură un paznic. Acesta a alertat imediat politia care a ajuns la fata locului si l-a încătusat pe agresor

11 iun. 2021, 11:04
Scandal la un Mega Image din Capitală. Un tânăr a aruncat cu o bordură în paznic: „Ia mă briceagul şi dă-i!”

Scandal la un Mega Image din Capitală. Incidentul s-a petrecut joi noapte, la magazinul din Pantelimon.

Scandal la un Mega Image din Capitală

Citeşte şi Atac armat la Galați, în plină stradă! Membru al lumii interlope, înjunghiat în gât și lăsat să zacă într-o baltă de sânge. Imagini cumplite!

Agentul de pază a sunat la 112 si a anunţat că un bărbat recalcitrant a aruncat în el cu o bucată din bordură. Din fericire, nu a fost lovit.

„Ia mă briceagul şi dă-i dacă ţi-a dat”, este îndemul care se aude de pe margine.

La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie. Când i-a văzut pe poliţişti, bărbatul în vârstă de 29 de ani a devenit recalcitrant.

Acesta a fost transportat la secţia de Poliţie, acolo unde le-a povestit oamenilor legii că a fost bruscat şi lovit de colegii agentului de pază.

„M-au bătut, m-au călcat pe cap”, le-a declarat bărbatul de 29 de ani poliţiştilor.

Bărbatul a cerut o ambulanta, iar după ce a primit îngrijiri medicale, a fost transportat la spital. Pana acum paznicul nu a depus plângere, însă este posibil să depună agresorul împotriva colegilor agentului de pază.

Scandal violent la Spitalul Județean Deva! Bărbat înjunghiat cu un cuțit

Scandal violent în fața Spitalului Județean Deva! Un bărbat de 48 de ani a fost înjunghiat cu un cuțit. Potrivit IJP Hunedoara, polițiștii au fost sesizați miercuri prin apel la 112 cu privire la faptul că pe trotuarul din fața spitalului, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 38 de ani l-a înjunghiat cu un cuțit pe un alt bărbat în vârstă de 48 de ani.

Ambii bărbați sunt din municipiul Deva. Victima a fost internată în spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru tentativă de omor și deranjarea ordinii și liniștii publice.

Citeşte şi Scandal la Spitalul Judeţean Arad. Poliţist rănit de un bărbat care a forțat ușa de la Medicină Legală, după ce a vandalizat maşinile din zonă