SCANDAL MARE: „Îmi este SCÂRBĂ, îmi vine să VOMIT! Moare de INVIDIE!”

Laurenţiu Reghecampf a explodat după ce a fost atacant violent de Giovanni Becali. Stelistul a postat pe pagina de Facebook un mesaj dur la adresa impresarului.

24 dec. 2013, 12:37
SCANDAL MARE: „Îmi este SCÂRBĂ, îmi vine să VOMIT! Moare de INVIDIE!”

De unde a plecat totul? Becali a fost deranjat de afirmaţiile lui Reghe, cel care a anunţat că Istvan Kovacs nu va mai arbitra niciodată gruparea din Ghencea.

„Eu n-am auzit niciodată în viaţa mea ca un antrenor să spună aşa ceva. La noi e ca la nimeni. Cine eşti tu, mă, să spui asta? Poate să spună un conducător, un patron, dar nu un antrenor”, a spus Becali la DolceSport.

Mesajul lui Reghe este şi el violent. “Îmi este scîrbă, îmi vine să vomit, prea slab băiatul! Mă gîndesc că invidia este foarte mare! Pierd teren băieţii, iar cît voi fi eu aici au numai de pierdut!”, a reacţionat stelistul. Reghe face probabil referire la faptul că soţia lui, Anamaria Prodan deţine contracte de impresariat cu majoritatea steliştilor, iar transferurile nu mai pot fi controlate de verii lui Gigi Becali, lucru de neacceptat pentru Giovanni, potrivit fanatik.ro