SCANDAL MARE în familia Clejanilor. Fosta iubită a lui Fulgy rupe tăcerea: Are o problemă psihică. Suferă de tulburări de personalitate

Un nou scandal a izbucnit în showbiz-ul românesc, iar protagoniștii sunt chiar Fulgy, băiatul Clejanilor, și fosta lui iubită.

10 sept. 2017, 08:46
SCANDAL MARE în familia Clejanilor. Fosta iubită a lui Fulgy rupe tăcerea: Are o problemă psihică. Suferă de tulburări de personalitate

După ce s-a speculat că Fulgy ar fi dus-o pe Ina Gheorghe la detectorul de minciuni pentru a vedea dacă aceasta l-a înșelat cu Franco, fostul iubit al lui Carmen Minune, cu fotbalistul Gaz Metan Mediaş Laur Manole, cu Bogdan Dacian, cu Dany Balint, fiul lui Sile Cămătaru, cu Franco Kalu şi interlopii Pascu.

Fosta iubită a lui Flugy a dat totul din casă, iar dezvăluirile pe care le-a făcut, cu siguranță îl va scoate din sărite pe tânăr, dar și pe Clejani. Ina a spus despre Fulgy că a agresat-o, ba chiar că acesta are probleme psihice.

„Datorită declaraţiei mincinoase dată de Fulgy, băiatul doamnei Viorica de la Clejani se tot fac articole cu afirmaţii neadevărate. Şi adevărul e că m-a cerut de soţie, iar la câteva zile uitându-mă în telefonul lui am văzut că m-a înşelat, am fost abuzată fizic de acest băiat de aceea am pus punct relaţiei. Mi-a spus câteva zile la rând să ne împăcăm nu am acceptat şi m-a amenițat spunându-mi că va face asta în presă cu scopul de a mă denigra. El acum se află în Spania însoţit de o altă domnişoară, în tot acest timp îmi tot scria mie să ne împăcăm, penibil! Bărbaţii enumeraţi de acesta sunt bărbaţi cu care el a avut divergente în trecut. Aceştia fiindu-i superiori şi neavând ce să le facă a crezut că se „răzbună” făcând asta. Am avut o relaţie cu unul din cei enumeraţi înainte de a fi cu el, unii îmi sunt cunoştinţe, iar ceilalţi nici măcar nu-i cunoşteam. Într-adevăr mi-a propus să fac acel test poligraf într-o dimineaţă, neacceptând a avut o reacţie foarte urâtă acasă. Am intrat în baie m-am încuiat, a spart uşa şi m-a dus obligată fiind la acel test însoţiţi de tatăl său, nici dânsul nu l-a putut calma. Ajungând acolo nu s-a putut ţine testul fiindcă eram speriată de cele întâmplate acasă. Fulgy, în prezent, are o problemă psihică datorită depresiei fiind diagnosticat şi cu tulburări de personalitate. Ia 3 pastile pe zi! Am conversaţiile cu el şi familia lui şi pot demonstra tot ceea ce am scris. Nu mi-am dorit să se ajungă la aşa ceva, dar văd că aceste aberaţii continuă să apară aşa că voi clarifica lucrurile.”, a spus revoltată fosta iubită a lui Fulgy.

Sursa: spynews.ro