Scandal mare în familia Geambaşu. Mama îl acuză pe Călin că a bătut-o. Artisul recunoaşte. „Ce a dus la acea ieşire nervoasă” VIDEO

Războiul din familia Geambaşu continuă. Călin Geambaşu recunoaşte episodul tensionat petrecut între el şi mama sa, dar susţine că femeia nu l-a relatat corect.

24 oct. 2017, 13:46
Scandal mare în familia Geambaşu. Mama îl acuză pe Călin că a bătut-o. Artisul recunoaşte. „Ce a dus la acea ieşire nervoasă” VIDEO

Mama şi mătuşa lui Călin Geambaşu au povestit într-o emisiune TV despre un moment de cumpănă în relaţia cu artistul, informează România TV. Cristina Geambaşu susţine că a fost lovită de fiul său.

„Îmi spune de mult timp ca sunt un nimeni. E diabolic”, a spus mama lui Călin Geambaşu. 

Citeşte şi Călin Geambaşu şi-a luxat glezna şi a şofat prin oraş cu piciorul scos pe geamul maşinii FOTO

„A luat-o la pumni, la picioare. Asa bataie n-am vazut in viata mea. M-a lovit si pe mine, ca voiam sa o scot de acolo, sa o imping”, a povestit mătuşa artistului. Scandalul ar fi fost pronit de la nimic. „Nici pana in momentul asta eu nu stiu de ce am primit acea bataie”, a precizat Cristina Geambaşu. 

Călin Geambaşu recunoaşte momentul violent, dar susţine că nu s-a întâmplat aşa cum declară mama sa, căreia i se adresează cu apelativul „codoi” şi mătuşa sa.

Cântăreţul a povestit pe pagina de socializare că s-a enervat pentru că părinţii săi nu au avut bani să-i dea pentru a achita un apartament, atunci când nu mai avea unde să locuiască. În plus, susţine el, aceştia au încercat să-l saboteze.

Citeşte şi Călin Geambaşu a compus două melodii special pentru nunta Elenei Băsescu

„O durere cumplită am simţit şi un sentiment de răvăşire complet, ceea ce a dus la acea ieşire nervoasă din anul 2001 despre care codoi şi sora lui Taty au povestit de parca erau şi vreo 2 salvări în faţa casei, bălţi de sânge, poliţie şi pompieri. Scenarii… Au spus că au filmat în urma mea reacţiile celor prezenţi de faţă. Dacă au procedat aşa, cu siguranţă că au filmat şi presupusele bălţi de sânge şi demolările pe care le-am pricinuit şi despre care au povestit de parcă ar fi fost Sfârşitul Lumii… Să le vedem”, a declarat Călin Geambaşu.