SCANDAL MARE în LUMEA MANELELOR. Tzancă Uraganul a făcut amor şi cu fiica lui Nicolae Guţă şi cu soţia acestuia FOTO

Publicat: Marţi, 08 Mai 2018 11:41 // Actualizat: Marţi, 08 Mai 2018 12:00 // Sursa: romaniatv.net

Telenovelă amoroasă cum e asta nu s-a mai pomenit de la ”orgiile” lui Marinică Nămol încoace. Protagonistul, acest Jose Armando al manelelor, este Tzanca Uraganul. De ce i se zice "Urganul" o să aflați în curând. Rolul lui Ricardo de Salamanca Lopez de Carvajal îl joacă nimeni altul decât Luminăția sa, Regele manelelor: Nicolae Guță. Intriga o fac, evident, femeile!

Viața lui Nicolae Guță este, fără doar și poate, mult mai interesantă decât a multor oameni, scrie cancan.ro. O telenovelă în curs de desfășurare, din care dispar personaje, apar altele noi, dar el e constant în rol și pare că, din păcate, are mai mereu de suferit. Și "Esmeraldele" lui sunt cele care-i aduc mereu necazuri. Cum se face și în episodul de astăzi. 

Citeşte şi Beyonce de România a găsit job-ul care o umple de bani. "Câştigă şi 10.000 de dolari săptămânal"

Abia ce se lăsase liniștea pe meleagurile lui Guță, și asta pentru că tocmai ce a anunțat că s-a împăcat cu Cristina, mai tânăra sa soție, că mare scandal se aprinde iar!

Surse bine informate susţin că Guță a fost trădat chiar de către mult mai tânărul Tzanca Uraganul. Un manelist de 26 de ani, crescut foarte "sănătos", la sânul lui Guță, pentru că a ajuns să strângă o avere din cântări.

Tzanca Uraganul nu a fost dintotdeauna "uragan", mai întâi a fost "de la Ploiești". Apoi a prins curaj și a măturat tot! Mai exact, toate femeile din cale. Dar ce să faci că în calea lui au apărut și femeile lui Guță. Sursele noastre susțin că Tzanca nu le-a putut ocoli pe Nicoleta Guță (fiica manelistului) și pe actuala lui soție, Cristina.

"Am avut o relație cu Nicoleta, dar nu a fost cine știe ce. Despre Cristina nu vreau să vorbesc momentan. O să vorbesc la momentul potrivit", a declarat Tzanca.

Deși i-au fost transmise prompt informațiile care ar putea să-i zguduie, din nou, existența, Guță nu a vrut să dea declarații pe acest subiect, însăn sursele susţin că Nicolae Guță ar intenționa chiar să ceară stabor în acest caz. 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H