Scandal MONSTRU. Câştigătoarea show-ului „Mireasă pentru fiul meu” de la Antena 1 şi-a câştigat premiul de 50.000 de euro în INSTANŢĂ

Câștigătoarea show-ului matrimonial "Mireasă pentru fiul meu" a acționat în instanță casa de producție care a realizat emisiunea difuzată de Antena 1 pentru că nu i-a onorat premiul. 

23 mai 2019, 09:48
Scandal MONSTRU. Câştigătoarea show-ului „Mireasă pentru fiul meu” de la Antena 1 şi-a câştigat premiul de 50.000 de euro în INSTANŢĂ

Sezonul cinci al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” s-a lăsat cu un proces răsunător. Cancan a intrat în posesia unor detalii incredibile din procesul pe care l-a intentat finalista sezonului cinci al show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu” împotriva casei de producție S.C. Sinevizyon Production S.R.L, care s-a ocupat de show-ul difuzat de Antena 1.

Adriana Victorița Turcuman, tânăra care a câștigat finala celui de-al cincilea sezon al show-ului TV, i-a acționat în instanță pe producătorii emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” pentru că aceștia nu i-au plătit banii care i se cuveneau după câștigarea finalei.

Cu toate că între cele două părți, finalista show-ului TV și casa de producție, a existat un contract bine pus la punct, cei care au produs emisiunea difuzată de Antena 1 se pare că au omis să-i plătească tinerei suma pe care a câștigat-o.

După doar șase luni de la deschiderea procesului, magistrații de la Tribunalul București au admis cererea formulată de Adriana-Victorița Turcuman și au obligat firma SC Sinevizyon TV Production SRL la plata sumei de 232.650 de lei, care reprezintă premiul pentru participarea la emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, și la care se aplică dobânda aferentă, dar și la plata sumei de 1.200 de lei, ce reprezintă cheltuielile de judecată.