Scandal MONSTRU după EXATLON. Giani Kiriţă, atacat de Roxana Vancea: ce s-a întâmplat de fapt în Republica Dominicană

Publicat: Vineri, 14 Decembrie 2018 17:05 // Actualizat: Vineri, 14 Decembrie 2018 17:05 // Sursa: romaniatv.net

Yamato Zaharia, Mirel Drăgan şi Roxana Vancea au fost invitați la o emisiune tv, unde au mărturisit că Giani Kiriţă a pus o presiune mult prea mare pe echipa Faimoşilor de la Exatlon.

"Este normal când sunt tensiuni să nu te duci atât de relaxat la start. Tu te duci cu gândul de a aduce punct. Ce va spune echipa, ce va spune echipa acasă dacă eu nu aduc acel punct? Tocmai de asta ziceam că se pune prea mare presiune pe punctul ăsta. Mai bine pleci relaxat mental, chiar dacă nu îl aduci ştii că echipa te susţine", a spus Yamato Zaharia.

Scandal IMENS la Exatlon: "Îţi trag una de-ţi sparg gura!". De la ce a pornit TOTUL

"Tensiunea a crescut după ce a venit Giani. Ajunsesem la un moment dat în care se punea mult mai mare presiune pe punct", a spus Mirel Drăgan, care a adăugat: "Cu vreo săptămână înainte să vină Giani au început aceste discuţii şi după venirea lui s-au accentuat. Noi înainte mergeam relaxaţi la joc toţi".

EXATLON ROMANIA. IMAGINI INCENDIARE, doi concurenţi, scene pătimaşe în ocean VIDEO

"Eu când am zis să ne distrăm m-a trimis la Disneyland. Erau foarte demoralizaţi, toţi aveau impresia că acasă lumea îi judecă: marii campioni sunt bătuţi de războinici ş.a.m.d. Eu le-am explicat, ce aţi avut de demonstrat în sportul vostru aţi demonstrat, aici e altceva, hai să ne relaxăm", a spus şi Roxana Vancea, care a avut un scandal monstru cu Giani Kiriţă înainte de a părăsi competiția de la Exatlon.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
exatlon Giani Kirita Mirel Drăgan Roxana Vancea Yamato Zaharia
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8418
RON
12 Jul
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H