SCANDAL MONSTRU! Gimnastă din lotul naţional, forţată de antrenor să facă sex oral de două ori pe zi pentru a merge la Olimpiadă

Marcia Frederick, prima gimnastă americană care a câștigat o medalie la un Campionat Mondial, la Strasbourg, în 1978, a trecut printr-o experiență teribilă, care a marcat-o.

26 oct. 2018, 05:33
SCANDAL MONSTRU! Gimnastă din lotul naţional, forţată de antrenor să facă sex oral de două ori pe zi pentru a merge la Olimpiadă

Marcia Frederick, care a reușit să ia un 10 la o competiție, la patru ani distanță de performanța stabilită de Nadia Comăneci la Montreal, a decis să-și schimbe antrenorul. Richard Carlson a fost cel care a început să lucreze cu ea. Atunci a început calvarul pentru Marcia Frederick, care a fost abuzată sexual de cel care o antrena!

Floarea Leonida, mai sexy ca niciodată! Cum arată ACUM fosta gimnastă după ce a renunţat la prostituţie FOTO

Marcia Frederick, care acum are 55 de ani și provine dintr-o familie cu șapte copii, a fost obligată de antrenorul ei să practice sexul oral de două ori pe zi, potrivit Daily Mail, scrie Libertatea. Prima întâlnire sexuală dintre cei doi a avut loc la începutul anului 1979, când gimnasta avea 16 ani. Potrivit unor documente citate de Daily Mail, Marcia Frederick i-a făcut sex oral antrenorului ei chiar și cu două ore înainte de participarea ei la Campionatul Mondial din 1979 și apoi la două ore după încheierea competiției: „Făcea asta ca să poată ajunge la Jocurile Olimpice de la Moscova”.

McKayla Maroney şi-a arătat SILICOANELE. Cum arată gimnasta învinsă de Sandra Izbaşa FOTO

Marcia Frederick nu a mai ajuns la Olimpiadă pentru că SUA a decis să boicoteze competiţia de la Moscova. A fost momentul în care gimnasta a dezvăluit prin care a trecut. Antrenorul a fost demis, dar părinții fetei nu l-au denunțat. Sportiva a dat publicității toată povestea în 2015, când a aflat că fostul ei antrenor se întorsese în sala de sport. Richard Carlson a fost expulzat pe viață din gimnastică în 2018.